Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Entresolvloeren op maat

Jaarlijks levert Profielnorm meer dan 2.000 nieuwe entresolvloeren. Om u een aantal voorbeelden te geven vindt u hier Profielnorm case studies. Deze entresolvloeren zijn geheel op basis van de wensen van de klant gebouwd en opgeleverd.


Assortiment uitbreiding

In het kort:
  • Entresolvloer oppervlakte: 4.822 m2
  • Vloerbelasting van de entresolvloer is 500 kg/m2
  • Grote overspanningen tot 9.500 mm
  • Twee verdiepingen, waarbij het tweede niveau een hoogte heeft van 7.576 mm

De uitdaging:

Deze klant blijft groeien en uitbreiden. Zowel in volume als in assortiment. Naast het bekende assortiment aan schoenen wil de klant ook kleding aan gaan bieden. In plaats van verbouwen waren ze op zoek naar een andere oplossing om de huidige ruimte in hun magazijn optimaal te benutten.

Onze oplossing:

Profielnorm heeft samen met een van haar vaste wederverkopers een voorstel gedaan voor het leveren en monteren van een entresolvloer met meerdere verdiepingen. Bij het ontwerp van het kolomraster moest rekening worden gehouden et de bestaande banen en machines Standaard schoring was niet mogelijk vanwege de loopbruggen en machines onder de entresolvloer. Daarom is besloten om portaalschoring toe te passen.

Samen voor het beste resultaat


Samen met een van onze vaste wederverkopers zijn we de uitdaging aangegaan met een mooi resultaat. Er is een indrukwekkende entresolvloer met twee verdiepingen geïnstalleerd.

- Ton van Straten,
Internal Sales Manager

Meer opslagruimte door de hoogte van een pand optimaal te benutten


De klant had het plan om het assortiment verder uit te breiden. Naast het bekende schoenen assortiment had de klant het plan om kleding te gaan verkopen. Hiervoor was er veel extra opslagruimte nodig en ging de klant op zoek naar een passende oplossing.

Een mogelijke oplossing had kunnen zijn om te verbouwen en bij te bouwen, maar er werd gekeken naar een andere oplossing en de klant kwam zo bij Profielnorm en een vaste wederverkoper van Profielnorm terecht. Er is gekozen voor een dubbele opslag entresolvloer om de hoogte en ruimte van het huidige pand optimaal te benutten. Verbouwen was hierdoor niet meer nodig.

Profielnorm heeft samen met een van haar vaste wederverkopers een voorstel gedaan voor het leveren en monteren van een dubbele opslag entresolvloer voor de klant. Het was belangrijk om bij het ontwerp rekening te houden met de aanwezige banen en machines die in het pand staan. Standaard schoring was hierdoor niet mogelijk, er is daarom besloten om portaalschoring toe te passen voor dit entresolvloer project.

Een bijkomende uitdaging bij dit project kwam toen er bleek dat de ondervloer niet sterk genoeg was voor de door Profielnorm berekende kolomdruk. Na het inmeten op locatie bij de klant werden de tekeningen van de verdiepingsvloer gemaakt. Hierbij was het belangrijk om de kolomposities te bepalen. Na goedkeur van de klant zijn er door een aannemer in de ondervloer gaten gezaagd en heiplagen geslagen waarop later de kolommen geplaatst konden worden zodat het probleem met de kolomdruk was verholpen.

Na het goedkeurtraject en productie in de fabrieken van Profielnorm in Tholen konden de leveringen beginnen. In totaal is dit project in vier fases geproduceerd en geleverd. Profielnorm zorgde voor de leveranties en de betrokken wederverkoper van Profielnorm voor de montage van de entresolvloer.

Om ervoor te zorgen dat de bedrijfsvoering van de klant ongestoord door kon gaan heeft de installatie van de entresolvloer in de nachten plaatsgevonden tussen 24.00 uur en 7.00 uur. In totaal heeft het proces van moment van de officiële opdracht tot aan het einde van de montage ongeveer 10 weken geduurd.

Mocht de klant in de toekomst het assortiment nog verder willen uitbreiden is de geleverde entresolvloer voorbereid op eventuele uitbreidingen. Zo kan Profielnorm de entresolvloer op een later moment eenvoudig verder uitbreiden.

Bekijk hieronder de foto’s van deze opslag entresolvloer. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing voor de opslag van uw goederen? Neem gerust contact op met onze professionals voor persoonlijk advies of vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.


OFFERTE AANVRAGEN
Projectgalerij

Bent u benieuwd naar meer foto’s van soortgelijke projecten? Neem een kijkje in onze projectgalerij! We tonen u nog meer foto’s van onlangs gerealiseerde entresolvloer projecten in deze sector en andere sectoren.

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op