Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Entresolvloeren op maat

Jaarlijks levert Profielnorm meer dan 2.000 nieuwe entresolvloeren. Om u een aantal voorbeelden te geven vindt u hier Profielnorm case studies. Deze entresolvloeren zijn geheel op basis van de wensen van de klant gebouwd en opgeleverd.


Perfecte combinatie: automatisering en meer ruimte

In het kort:
  • Entresolvloer met meerdere verdiepingen
  • Dwarssorteerband onder de entresolvloeren
  • Vrijstaande weegplateaus, stellingen en transportbanden op elk niveau
  • Een totaal entresolvloer oppervlakte van 40.000 m2

De uitdaging:

De verdiepingsvloeren maakten deel uit van een groot magazijnautomatiseringsproject met dwarssorteerband onder de verdiepingsvloeren, vrijstaande weegplateaus, stellingen en transportbanden op elk niveau. Deze belastingen hadden zware impact op de betonnen vloerplaat. Voor het opvangen van deze lasten heeft Profielnorm in overleg met de aannemer een oplossing kunnen bieden.

Onze oplossing:

Vanaf de start van de aanbestedingsfase adviseerde Profielnorm de klant proactief over het concept van de mezzanine in combinatie met de automatisering en stellingen. We hadden verschillende face-to-face meetings met de klant en onze verschillende afdelingen. Onder andere engineering en planning waren betrokken om de details van het ontwerp te bespreken en we ontwikkelde twee gloednieuwe mezzanine vloeren met een totaal oppervlakte van 40.000m2.

Sterker door samenwerking!


Een uitstekende samenwerking en goede afstemming met de klant hebben geleid tot een prachtig resultaat!

- Jasper Heijboer,
Account Specialist

Hoe een klant te ondersteunen met een groot magazijnautomatiseringsproject?


Onze klant heeft een zeer uitgebreide logistieke supply chain met 900 leveranciers en in totaal 450.000 artikelen op voorraad. De magazijnen van de klant voldoen aan de modernste en meest geavanceerde Europese normen.
Profielnorm heeft de klant via een hoofdaannemer entresolvloeren met meerdere verdiepingen geleverd voor 2 grote logistieke hallen met een totaal entresolvloer oppervlakte van 40.000 m2. De entresolvloeren maakten deel uit van een groot magazijnautomatiseringsproject met een dwarssorteerband onder de entresolvloeren, vrijstaande weegplateaus, stellingen en transportbanden op elk niveau.

Vanaf de start van het aanbestedingsproces adviseerde Profielnorm de klant proactief over het concept van de entresolvloer in combinatie met de automatisering van de stelling.

Na een snelle afronding van de conceptfase en offerte kreeg Profielnorm de opdracht voor de entresolvloeren.

Kort daarna was er een persoonlijk gesprek met de klant in Nederland, waar de laatste ontwerpdetails werden besproken met de engineerings- en planningsafdeling van Profielnorm. Het project is gefaseerd opgedeeld volgens de installatievoorkeuren en planning van de klant. Hierbij is tevens rekening gehouden met de optimale volumemix in de fabrieken van Profielnorm om de reguliere orderstroom bij Profielnorm niet te verstoren.

Met de goedgekeurde tekeningen per bouwfase was de engineeringsfase snel afgerond. Het complete project is op tijd geproduceerd, opgeleverd en geïnstalleerd. De totale realisatietijd van het gehele project duurde minder dan een jaar van aanbesteding tot oplevering. De opdrachtgever was zeer tevreden met het resultaat.

Hieronder een aantal foto’s van deze nieuwe magazijn entresolvloer. Wilt u meer ruimte creëren voor uw bedrijf zonder te verhuizen naar een nieuw pand? Een Profielnorm entresolvloer kan de perfecte oplossing zijn voor uw opslagtekort. Neem gerust contact op met onze professionals voor meer informatie en persoonlijk advies. Ontvangt u liever eerst een prijsindicatie? Vraag gerust en geheel vrijblijvend online een offerte aan.


OFFERTE AANVRAGEN
Projectgalerij

Bent u geïnteresseerd in meer foto’s van verschillende projecten? Neem een kijkje op onze projectgalerij pagina op de website. We tonen u meer foto’s van recent gerealiseerde projecten in deze sector en andere sectoren.

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op