Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Entresolvloeren op maat

Jaarlijks levert Profielnorm meer dan 2.000 nieuwe entresolvloeren. Om u een aantal voorbeelden te geven vindt u hier Profielnorm case studies. Deze entresolvloeren zijn geheel op basis van de wensen van de klant gebouwd en opgeleverd.

Systeemintegratie entresolvloeren in 3 hallen

In het kort:
  • Oppervlakten: 3.500 m2 (twee entresolvloeren samen), 180 m2, 380 m2, 2.120 m2 en 740 m2
  • 6 entresolvloeren voor systeemintegratie in 3 verschillende hallen voor onze klant
  • Totale hoogte van twee van de tussenverdiepingen is 4.720 mm
  • Deels met spaanplaat en deels met rooster in verband met brandvoorschriften

De uitdaging:

Onze klant, een bedrijf in supply chain-oplossingen, wilde de ruimte in het distributiecentrum optimaal benutten met een Profielnorm entresolvloeren. Er is ongeveer acht kilometer aan transportbanden aanwezig in het gebouw. We moesten de entresolvloeren zo bouwen dat de transportbanden onder, boven en langs de constructies zouden gaan.

Onze oplossing:

Profielnorm bood een entresolvloer oplossing voor 3 verschillende hallen om de volledig geautomatiseerde orderprocesstroom van de klant te ondersteunen. We hebben 6 entresolvloer constructies gerealiseerd inclusief veel overstappen en trappen om ervoor te zorgen dat alle posities in het hele system gemakkelijk te bereiken waren.
Maatwerk entresolvloeren voor systeem integratie
Henry van der Graaf | Project Manager

Een groot project met veel variatie


Door een goede afstemming vooraf en een intensieve communicatie met de klant gedurende het hele traject zijn alle verschillende onderdelen op tijd en naar tevredenheid geïnstalleerd.

- Henry van der Graaf,
Project Manager

Hoe de beschikbare ruimte optimaal te benutten voor een bedrijf in supply chain-oplossingen


Voor een bedrijf in supply chain-oplossingen hebben we veel verschillende constructies geleverd voor een nieuw, ultramodern distributiecentrum. Het distributiecentrum heeft een opslag met zo’n 150.000 verschillende artikelen, voornamelijk parfums, in een gebouw van 38.000 m2. Er is ongeveer acht kilometer aan transportbanden aanwezig in het gebouw die boven, onder en langs onze entresolvloer constructies gaan. Voor deze klant ontwikkelde Profielnorm systeemintegratie entresolvoeren voor 3 verschillende hallen.

In hal nummer 2 hebben we twee entresolvloeren geplaatst voor het bouwen van een sorteerder op een hoogte van 2.450 mm. Deze constructies hebben een totale grootte van 600m2 en zijn voorziek van een roostervloer. Ter ondersteuning van de transportbanden in deze hal is een extra constructie met een oppervlakte van 180 m2 geplaatst. Om toegang te krijgen tot de omgeving van de sorteerder hebben we een loopbrug ontwikkeld en geïnstalleerd op een hoogte van 2.450 mm met een lengte van 63 meter.

De volgende stap in dit project was hal nummer 3. Deze entresolvloer heeft een oppervlakte van 2.120 m2 en heeft deels hout en deels roosters als vloerafwerking. Om de veiligheid en bruikbaarheid te optimaliseren zijn op deze entresolvloerren trappen, palletverwerkingen en leuningen toegevoegd. De hoogte van de vloer is 4.720 mm. Op de tussenverdieping is een sorteerder geïnstalleerd en zijn er werkstations die toegang geven tot het sterk geautomatiseerde shuttle-oplossingssysteem van de klant. Naast deze verdiepingsvloer is er in hal nummer 3 ook een extra entresolvloer constructie gebouwd. Deze entresolvloer ondersteunt de transportbanden op een hoogte van 5.000 mm met een oppervlakte van 380 m2. Extra bijzonder in deze hal is de door ons geïnstalleerde Skywalk. Een geweldige Skywalk met een lengte van 20 meter, die boven de sorteerder gaat en 9 meter vrij hangt om toegang te geven tot een entresolvloer in het gebouw op een hoogte van bijna 8 meter.

Tot slot hebben we bij dit bedrijf in half 4 een systeemintegratie entresolvloer geïnstalleerd. Deze entresolvloer heeft een oppervlakte van 740m2 en een totale hoogte van 4.720 mm. De vloerafwerking bestaat uit deels hout en deels roosters. Ook bevinden zich op en onder de entresolvloer werkplekken die zijn aangesloten op het geautomatiseerde shuttle-oplossingssysteem.

Om de hele installatie compleet te maken, hebben we ook veel overstappen en trappen geleverd om ervoor te zorgen dat alle posities in het hele systeem gemakkelijk te bereiken zijn.

Bekijk de foto’s van deze systeemintegratie entresolvloeren. Bent u ook op zoek naar een manier om uw geautomatiseerde orderprocesstroom te optimaliseren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend online een offerte aan.


OFFERTE AANVRAGEN
Projectgalerij van entresolvloeren

Bent u benieuwd naar meer foto’s van verschillende projecten? Bekijk onze projectgalerij! Wij laten u graag meer foto’s van onlangs gerealiseerde projecten zien in deze sector en andere sectoren.

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op