Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Entresolvloeren op maat

Jaarlijks levert Profielnorm meer dan 2.000 nieuwe entresolvloeren. Om u een aantal voorbeelden te geven vindt u hier Profielnorm case studies. Deze entresolvloeren zijn geheel op basis van de wensen van de klant gebouwd en opgeleverd.

Toegewijde systeemintegratie oplossing

In het kort:
  • 70 x 32 meter (4 niveaus)
  • Kolomsteek volgens betonnen pilaren in de vloerplaat 5,4 x 5 meter
  • Hoogte tot 12.200 mm
  • >10.000 m2 oppervlakte

De uitdaging:

Meer ruimte voor dit bedrijf creëren met een entresolvloer met vier verdiepingen zonder de werkzaamheden van het bedrijf te onderbreken. De staalconstructie moest een hangend materiaalbehandelingssysteem ondersteunen en er moest gezorgd worden voor 100% vrije toegang.

Onze oplossing:

Een nieuwe entresolvloer met een speciaal stabiliteitsontwerp om de klant 100% vrije toegang en vrije ruimte te geven op de entresol zonder blokkerende kruisschoren. Installatie door onze installatie professionals waarbij er rekening is gehouden met de werktijden van de klant, zodat zij hun werkzaamheden ongehinderd voort konden zetten.
Entresolvloer specialist
Johan Bazen | Managing Director | CCO

Operationeel tijdens montage


Voor de klant was het van groot belang dat ze tijdens de installatie van de entresolvloer operationeel konden blijven. Dankzij onze teams en professionele installatie hebben wij hun nieuwe mezzanine vloer gebouwd terwijl zij hun werkzaamheden ongestoord konden voortzetten. Een groot project waarbij de klant gedurende het proces operationeel kon blijven.

- Johan Bazen,
Managing Director | CCO

Hoe een hangend materiaalbehandelingssysteem te ondersteunen?


Het belangrijkste doel van deze staalconstructie is het ondersteunen van een hangend materiaalbehandelingssysteem.

De hoofdconstructie op de tussenverdieping bestaat uit een stalen hoofdtoren met 4 niveaus en een kleinere staalconstructie (1 niveau) boven een betonnen platform. Voor de hoofdtoren zijn de onderste drie niveaus voorzien van houten vloeren (bovenkant ‘naturel’, onderzijde wit), schopplaat en leuningen.

Het bovenste niveau is alleen voor het ondersteunen van het hangende systeem van de klant. De kleinere staalconstructie is ook alleen voor het ondersteunen van het hangende systeem en is geen vloer.

Voor de aansluiting van het hangende kledingsysteem op de profielen was een extra rij gaten in de gordingen nodig. In samenspraak met de klant heeft Profielnorm een toegewijde oplossing uitgewerkt. Ook voor de entresolvloer met vier verdiepingen op de betonvloer moest door Profielnorm een speciaal ontwerp gemaakt worden in verband met de gelijkheidsfactor.

Daarnaast heeft Profielnorm een speciaal stabiliteitsontwerp toegevoegd om een vrijlopend systeem op de entresolvloer te garanderen en de klant 100% vrije toegang op de entresolvloer te geven. Bij deze entresolvloer constructie worden er dan ook geen blokkerende dwarsschoren toegepast.

Profielnorm realiseerde dit project op tijd en binnen het budget van de klant. Heel belangrijk voor de klant was om tijdens de installatie van de entresolvloer operationeel te blijven. Ons professionele installatieteam plaatste de nieuwe verdiepingsvloeren terwijl de klant ongehinderd door kon werken. Er waren geen belemmeringen tijdens de installatie van de entresolvloer.

Bekijk dit bijzondere project met onderstaande foto’s. Bent u op zoek naar een entresolvloer oplossing op maat voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op.


OFFERTE AANVRAGEN
Projectgalerij

Bent u geïnteresseerd in meer foto’s van verschillende projecten? Neem een kijkje op onze Projectgalerij-pagina! We tonen u meer foto’s van recent gerealiseerde projecten in deze sector en andere sectoren.

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op