Kies uw taal

Profielnorm ontwerpt, fabriceert en

monteert entresolvloeren
Verdiepingsvloer (verdiepingsvloeren) en entresolvloer van ProfielnormProfielnorm entresolvloerenDe fabriek van ProfielnormProfielnorm lasrobotVerdiepingsvloer loods of verdiepingsvloer winkel door ProfielnormTussenvloer showroom bij ProfielnormTussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!

Certificaten voor onze entresolvloeren

Kwaliteit en veiligheid staan bij Profielnorm voorop. De entresolvloeren die wij leveren zijn onderhevig aan hoge belastingen. Daarnaast wordt er op, onder en rondom de entresolvloeren door mensen gewerkt. Dit zorgt ervoor dat kwaliteit en veiligheid van de entresolvloeren van ongekend belang zijn. Profielnorm levert uw kwalitatieve en veilige tussenvloeren. Lees verder en ontdek welke certificaten Profielnorm heeft behaald om aan de regelgevingen en veiligheidseisen te voldoen.
 

Het CE-Certificaat voor vloersystemen


Sinds juli 2014 zijn Europese staalbedrijven verplicht met het CE-keurmerk (NEN-EN-1090) te leveren. Deze norm zorgt voor de waarborging van de kwaliteit van het staalwerk. Denk hierbij aan de sterkte van het gebruikte materiaal, de toleranties en de lassen. Profielnorm heeft 1 juli 2014 het CE-Certificaat behaald voor de productie en levering van vloersystemen volgens NEN-EN 1090. Met het behalen van dit certificaat heeft Profielnorm een belangrijke stap gezet in de kwaliteitsborging van de entresolvloeren. Profielnorm voldoet hiermee aan de wettelijke eis om per 1 juli 2014 te leveren onder de CE-norm volgens NEN-EN 1090.
 

Kwalitatief laswerk door Profielnorm


Het laswerk van onze staalconstructies is gecertificeerd volgens ISO-3834-3. Deze kwaliteitseis geeft standaard kwaliteitseisen voor smeltlassen van metalen in werkplaatsen en op bouwplaatsen. Voor u betekent dit extra zekerheid voor de geleverde kwaliteit door Profielnorm. Onze producten worden vanaf nu herkenbaar voorzien van het CE-keurmerk.
 

ISO 9001 Certificering voor Profielnorm


ISO 9001 is wereldwijd een begrip. Deze certificering is de wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en komt terug in het gehele bedrijfsproces. ISO 9001 is de maatstaf voor betrouwbaarheid en transparantie in de markt. De certificering is erkend door een onafhankelijke en onpartijdige deskundige instelling. Wij tonen hiermee aan dat we aan de eisen van de opdrachtgevers en toezichthouders voldoen. Kortom, Profielnorm maakt werk van kwaliteit!
 

BS OHSAS 18001 Certificaat


Profielnorm is ook in bezit van het OHSAS 18001 Certificaat (Occupational Health and Safety Assessment Series). Het is een internationale standaard voor het beheren van arbo en veiligheid. Aan de hand van dit certificaat kan er worden aangetoond dat de arbeidsomstandigheden van de organisatie goed geregeld zijn en de arbo risico’s zijn geïnventariseerd en geëvalueerd. Daarnaast toont het aan dat de medewerkers worden aangezet te leren van de ervaringen. Het BS OHSAS 18001 Certificaat is een algemeen erkend certificaat en wordt breed toegepast.
 

Vragen over de certificaten van Profielnorm?


Het mag duidelijk zijn dat Profielnorm er alles aan doet om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen; waarden die hoog in het vaandel staan. Profielnorm zorgt dat uw op maat gemaakte entresolvloer aan zowel uw eisen als de internationale eisen voldoet. Heeft u vragen over de certificaten van Profielnorm of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder!


Certificaat EN ISO 3834 | Profielnorm
Certificaat 1090 | Productie controle
BS OHSAS 18001:2007 Certificaat
 
 
 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2021 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.