Kies uw taal

Profielnorm is een organisatie die verder kijkt

dan alleen winst maken.
MAF op missieMAF op missieMAF

Charity: een organisatie die verder kijkt dan alleen winst maken!

Profielnorm ondersteunt Missionary Aviation Fellowship, een organisatie die hulp biedt en het evangelie brengt aan mensen in moeilijk bereikbare gebieden.
 

Waarom MAF

Maf is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven. Met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt maf hen bereikbaar voor hulp en het evangelie. Meer dan 1.000 (hulp) organisaties doen dankzij maf sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om hulp te bieden.

Als elke seconde telt

Mensen rekenen op maf bij een ramp, epidemie of medische noodsituatie. Vaak zijn de wegen slecht en in de regentijd onbegaanbaar, waardoor het nodig is dat maf gaat vliegen. Dorpen liggen ver uit elkaar of er zijn geen wegen vanwege bergen of oerwoud. Maf vliegt hier overheen. Daarnaast staat een autorit van 9 uur gelijk aan 45 minuten vliegen met een vliegtuig van MAF. De kans op aanvallen of roofovervallen is ook erg groot en maakt het vervoer via de weg risicovol. Vanwege al deze redenen kiezen mensen voor MAF.

MAF gelooft dat alle mensen bereikt moeten worden met Gods Liefde

MAF heeft als grootste non-profit vliegtuigmaatschappij de doelstelling om iedereen waar hulp en goederen moeilijk te verkrijgen zijn te helpen. Dit doet MAF door de lucht, over wegen en over het water. Hulp moet voor iedereen toegankelijk zijn en niemand mag onbereikbaar zijn. Daar staat MAF voor.

MAF beschikt over vliegtuigen die ingezet worden in 30 verschillende landen waar steun wordt geboden aan hulporganisaties. Met vliegtuigen, technologie, communicatie en medisch specialisten maken zij het onbereikbare bereikbaar en bieden zij advies en ondersteuning in gebieden waar dit niet vanzelfsprekend is.

 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2021 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.