Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Profielnorm steunt MAF

Meer dan alleen winst maken

Profielnorm vindt het belangrijk om ook de medemens in nood te steunen. Wij kijken verder dan alleen winst maken en steunen meerdere goede doelen, waaronder Missionary Aviation Fellowship (MAF), Woord & Daad en Christenen voor Israël.

Profielnorm kijkt verder dan alleen winst maken

Profielnorm vindt het van belang om ook de medemens in nood te steunen. Daarom steunen wij meerdere goede doelen. Een van de goede doelen is Missionary Aviation Fellowship (MAF). Deze organisatie biedt hulp en brengt het evangelie aan mensen in moeilijk bereikbare gebieden.
 

Waarom Missionary Aviation Fellowship?


MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven. Met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor noodhulp en het evangelie. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Er stijgt elke 5 minuten ergens ter wereld een vliegtuig op om hulp te bieden.
 

Elke seconde telt


Mensen rekenen op MAF bij een ramp, epidemie of medische noodsituatie. Vaak zijn de wegen slecht en in de regentijd onbegaanbaar, waardoor het nodig is dat MAF gaat vliegen. Dorpen liggen ver uit elkaar of er zijn zelfs geen begaanbare wegen. MAF vliegt er dan overheen. Daarnaast staat een autorit van 9 uur gelijk aan 45 minuten vliegen met een vliegtuig van MAF. De kans op aanvallen of roofovervallen is ook erg groot en maakt het vervoer via de weg risicovol. Vanwege al deze redenen kiezen mensen voor MAF.

MAF gelooft dat alle mensen bereikt moeten worden met Gods liefde.

MAF heeft als grootste non-profit vliegtuigmaatschappij de doelstelling om iedereen waar hulp en goederen moeilijk te verkrijgen zijn te helpen. Dit doet MAF door de lucht, over wegen en over het water. Hulp moet voor iedereen toegankelijk zijn en niemand mag onbereikbaar zijn. Dat is waar MAF voor staat.

MAF beschikt over vliegtuigen die ingezet worden in 30 verschillende landen waar steun wordt geboden aan hulporganisaties. Met vliegtuigen, technologie, communicatie en medisch specialisten maken zij het onbereikbare bereikbaar en bieden zij advies en ondersteuning in gebieden waar dit niet vanzelfsprekend is.

Profielnorm ondersteunt 6 MAF families in het buitenland. Daarnaast ondersteunt Profielnorm ieder jaar verschillende losse projecten.
 

Andere goede doelen


Naast de MAF steunt Profielnorm ook andere goede doelen. Zo steunen wij Woord & Daad en Christenen voor Israël.

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op