Kies uw taal

Profielnorm ontwerpt, fabriceert en

monteert entresolvloeren
Verdiepingsvloer (verdiepingsvloeren) en entresolvloer van ProfielnormProfielnorm entresolvloerenDe fabriek van ProfielnormProfielnorm lasrobotVerdiepingsvloer loods of verdiepingsvloer winkel door ProfielnormTussenvloer showroom bij ProfielnormTussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!

Column Systeem ® entresolvloeren van Profielnorm

Met Column Systeem® van Profielnorm kunt u enorme besparingen realiseren. Waarom zou u investeren in een nieuw bedrijfspand wanneer u de beschikbare vierkante meters van uw huidige pand kunt verdubbelen? De entresolvloeren die met Column Systeem® gerealiseerd worden, kennen talloze toepassingen. Zonder verbouwing of nieuwbouw heeft u ineens extra magazijnruimte, kantoorruimte, een showroom, of een extra werkvloer.

Het Column Systeem® entresolvloer wordt geleverd als een bouwpakket dat bestaat uit stalen kolommen, koudgevormde stalen profielen, vloerplaten en accessoires. Een montageploeg bouwt de vloer geheel naar uw wensen op.

Column Systeem® vloeren zijn voorzien van het CE-label. Dit betekent dat aan een onafhankelijke kwaliteitseis wordt voldaan. De entresolvloeren van Column Systeem® kunnen overspanningen hebben tot 18 meter en zijn bestand tegen belastingen van 4000 kg/m2.

Column Systeem ® van Profielnorm
 

De voordelen van het Column Systeem ® entresolvloer op een rijtje


Kostenbesparing. Het huren van een tijdelijke loods kost gemiddeld 40 tot 60 euro per vierkante meter per jaar (exclusief btw). Kosten voor verhuis, gas, water, elektra zijn dan niet meegerekend. De entresolvloeren gebouwd met Column Systeem® kosten vanaf 60 euro (exclusief btw) per vierkante meter. Dit betekent dat de entresolvloer in minder dan 1,5 jaar is terugverdiend.

Maatwerk. U wilt één verdieping of drie verdiepingen? Het is allemaal mogelijk. Column Systeem® is flexibel en oneindig aan te passen aan uw wensen. Het is aan u om te bepalen hoeveel trappen in de vloer worden gebouwd en waar. Of hoe hoog de vloer komt te liggen.

Vele toepassingen. U bepaalt waar het Column Systeem® vloer voor gebruikt gaat worden. De entresolvloeren zijn toepasbaar in elke bedrijfsomgeving.

Flexibiliteit. Het is heel eenvoudig om de vloer later uit te breiden of deze te verplaatsen naar een andere locatie. Wilt u een extra verdieping op uw bestaande Column Systeem® entresolvloer of de huidige verbouwen? Het is allemaal mogelijk.

Vraag een offerte aan bij Profielnorm
 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2022 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.