Kies uw taal

Profielnorm ontwerpt, fabriceert en

monteert entresolvloeren
Verdiepingsvloer (verdiepingsvloeren) en entresolvloer van ProfielnormProfielnorm entresolvloerenDe fabriek van ProfielnormProfielnorm lasrobotVerdiepingsvloer loods of verdiepingsvloer winkel door ProfielnormTussenvloer showroom bij ProfielnormTussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!

Profielnorm blijft in bedrijf!

Geachte klanten en partners,

Het Coronavirus stelt het bedrijfsleven voor een ongekende uitdaging in binnen- en buitenland. Het is zaak om nuchter te blijven, verstandig te handelen en goed samen te werken. Ook Profielnorm geeft de hoogste prioriteit aan het welzijn en de gezondheid van al haar klanten, partners en medewerkers en doet al het mogelijke om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Desondanks kunt u vertrouwen op onze steun voor lopende en nieuwe projecten. Wanneer u een nieuwe tussenvloer nodig heeft kunt nog steeds bij onze regionale verkopers terecht die u in persoon, per telefoon, per e-mail of in een videogesprek graag te woord staan.

Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over hoe wij met de Coronacrisis omgaan en wanneer u advies nodig heeft of een offerte aan wilt vragen.

TEL: +31(0)166 60 10 70
E-mail: info@profielnorm.com

Bekijk deze pagina voor meer informatie over ons Corona protocol.

 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2021 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.