Kies uw taal

Profielnorm ontwerpt, fabriceert en

monteert entresolvloeren
Verdiepingsvloer (verdiepingsvloeren) en entresolvloer van ProfielnormProfielnorm entresolvloerenDe fabriek van ProfielnormProfielnorm lasrobotVerdiepingsvloer loods of verdiepingsvloer winkel door ProfielnormTussenvloer showroom bij ProfielnormTussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!

Draagvermogen entresolvloer: weet wat u nodig heeft

Iedere entresolvloer heeft een ander draagvermogen. Wat voor uw bedrijfspand het meest geschikt is hangt van uw gebruiksdoel en wensen af. Om dit goed in te kunnen schatten, kunt u de rekenhulp van Profielnorm gebruiken of contact opnemen met een van onze medewerkers voor persoonlijk advies.
 

Laag of hoog draagvermogen entresolvloer


Het draagvermogen van een entresolvloer bepaalt onder andere de prijs van een entresolvloer. Een entresolvloer van Profielnorm is beschikbaar vanaf 60 euro per vierkante meter. Als u behoefte heeft aan een laag draagvermogen, dan zijn er minder stalen kolommen nodig. Hiermee bespaart u flink. Wilt u echter met een heftruck over de entresolvloer rijden? Dan is een hoger draagvermogen vereist.
 

Persoonlijk advies voor de beste keuze


Bij Profielnorm leveren we entresolvloeren met een draagvermogen tot 4.000 kilo per vierkante meter. De meeste klanten hebben voldoende aan een entresolvloer met een draagvermogen van 500 kilo per vierkante meter. Als er grote stellingen geplaatst worden met zware producten of als er allerlei wagens rondrijden, kan het slim zijn om voor een hoger draagvermogen te kiezen. U kunt een constructeur berekeningen laten doen. Ook kunt u contact opnemen met Profielnorm. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken voor de vloerbelasting van uw entresolvloer.

Draagvermogen entresolvloer is ongekend bij Profielnorm, ontdek de mogelijkheden!
 

Prijsvergelijken via de configurator


U kunt ook een snelle prijsvergelijking doen van twee verschillende entresolvloeren met verschillende draagvermogens op onze website. Vul de configurator twee keer in. Als u vragen heeft naar aanleiding van de rekenhulp kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze werknemers

Het DNA van Profielnorm


Entresolvloeren ontwerpen, fabriceren en monteren: dát is het DNA van Profielnorm. Wist u dat we een uniek Column®-systeem hebben ontwikkeld? Van showroom tot industriehal en van bedrijfsunit tot dc: overal ziet u onze CE-gekeurde entresolvloeren terug.

Ontvang een offerte op maat voor uw entresolvloer
 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2022 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.