Kies uw taal

Profielnorm ontwerpt, fabriceert en

monteert entresolvloeren
Verdiepingsvloer (verdiepingsvloeren) en entresolvloer van ProfielnormProfielnorm entresolvloerenDe fabriek van ProfielnormProfielnorm lasrobotVerdiepingsvloer loods of verdiepingsvloer winkel door ProfielnormTussenvloer showroom bij ProfielnormTussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!

Engineering: een 3D ontwerp voor uw entresolvloer

Engineering is het centrale punt in ons bedrijf. Ieder project dat wij uitvoeren, wordt als 'bouwpakket' aangeleverd op de werkvloer. Engineering maakt een 3D CAD tekening waarbij de inmeetdata samen met het 3D ontwerp ter goedkeur wordt aangeboden aan de opdrachtgever. Aan iedere entresolvloer en draagarmstelling is een rapport statische berekening conform EURO CODE 3 gekoppeld, die de sterkte en kwaliteit van de vloer of draagarmstelling garandeert.
 

Het design van uw entresolvloer


Bij Profielnorm kunt u uw eigen entresolvloer samenstellen. Om flexibele en toegesneden oplossingen mogelijk te maken beschikt Profielnorm over een uitgebreide engineeringsafdeling. Voor iedere vloer wordt een constructieberekening conform de Eurocode-normen gemaakt. De gekwalificeerde projectleiders werken de entresolvloer tot in detail uit in een HiCAD 3D-tekening en dragen zorg voor goede verwerking door productie en logistiek. De engineering vormt hiermee de spil van Profielnorm.

3D tekening entresolvloer
Profielnorm engineering
 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2021 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.