Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresol kopen | Stevig en betrouwbaar

Een entresol biedt vele voordelen. U kunt het oppervlak van uw opslag gemakkelijk uitbreiden. U hoeft hiermee dus niet te investeren in een dure verbouwing of verhuizing, maar in plaats daarvan kiest u voor een uiterst duurzame en snelle oplossing. Een entresol kopen doet u bij Profielnorm. 
 

Een entresol kopen van Profielnorm


Profielnorm is specialist in het fabriceren en bouwen van entresols. Wij produceren al onze producten zelf. Hierdoor is het mogelijk om deze van uw specifieke wensen te voorzien. U heeft namelijk een ruime keuze in al de verschillende opties die kunnen worden toegepast op uw entresol. Voor een gebruikte entresol bent u bij Profielnorm niet aan het juiste adres, wij leveren alleen nieuwe entresols. 

Een entresol bestaat uit spaanplaten. Wij produceren deze platen volgens de Europese richtlijnen en worden standaard in de zogenaamde P6 kwaliteit geleverd. Bij Profielnorm kunt u hierbij kiezen tussen vloeren van 8 mm P6 met een witte onderzijde en een naturel bovenzijde en een basisoplossing óf 38 mm P6 met een witte onderzijde en een C-dur de lux bovenzijde met een gemiddeld antislip effect en een marmerkleurig oppervlak óf 38 mm P6 met een witte onderzijde en een antislip bovenzijde met een hoog antislip effect en een grijs oppervlak.

Om de afvoer van bijvoorbeeld rook of gassen, maken we gebruik van verzinkte staal roosters. Deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ook kunnen we de vloer voorzien van multiplexplaten, deze geven meer grip en kunnen een hogere last dragen.

De stalen constructie wordt gebouwd met behulp van koudgevormde staalprofielen. Deze profielen vormen de basis van de constructie en dragen het gewicht van de entresol. Ze ondersteunen de balken en kunnen tot maar liefst 4000 kg/m2 dragen. De stalen profielen zijn beschikbaar als C+, Sigma+ en I+ profielen en kunnen in verschillende diktes toegepast worden. 

Om de entresol op te kunnen is er een trap nodig. Onze trappen bestaan geheel uit staal en hebben standaard roostertreden die een goede grip bieden. Het is echter ook mogelijk om de trap te voorzien van hardhouten treden. U kunt zelf aangeven hoe groot u de hellingshoek van de trap wilt hebben en hoe de leuningen moeten worden toegepast; wilt u de standaard leuning, de kindvriendelijke leuning of de uitneembare leuning? De combinaties en mogelijkheden van een entresol zijn eindeloos!

Entresol kopen? Profielnorm helpt u graag verder!

AccessoiresU kunt alle kanten op met een entresol. Wanneer u een entresol bij Profielnorm koopt kunt u deze voorzien van verschillende ‘extra’s’. Denk hierbij aan het plaatsen van een kooiladder. Daarnaast kunt u uw opslag van goederen versoepelen door een goede palletverwerking toe te passen. Een palletopzetplaats, kantelhek of een klaphek vergemakkelijken het verwerken van pallets waardoor uw opgeslagen voorraden er snel en gemakkelijk weer netjes bij staan.
 

Een entresol kopenEen entresol is een flinke investering. De prijs van een entresol is bij Profielnorm vanaf €80,- (excl. BTW) per vierkante meter. Om de precieze prijs van uw entresol te bereken kunt u het best gebruik maken van onze calculator. In de calculator vult u alle specificaties in gebaseerd op uw persoonlijke wensen. De indeling, afmetingen, RAL-kleur, vloeroppervlakte, aantal etages en het draagvermogen worden meegenomen in de offerte. Wanneer u al uw voorkeuren heeft ingevuld berekend de calculator de uiteindelijke prijs voor u. Als u akkoord gaat, gaan wij meteen voor u aan de slag zodat u niet lang hoeft te wachten op een gloednieuwe entresol. Of u nu op zoek bent naar een entresol voor uw magazijn, kantoor, showroom of ander type bedrijfspand: wij hebben een oplossing. 
 

Een entresol plaatsenProfielnorm komt de entresol graag bij u plaatsen. Onze deskundige collega’s staan voor u klaar om de vloer snel en vakkundig te monteren.  U kunt dan gewoon verder gaan met uw eigen werkzaamheden. Wilt u wel zelf aan de slag en de entresol geheel zelf plaatsen? Dit is ook mogelijk. Wij verzenden de entresol dan als een bouwpakket die u vervolgens zelf kunt opbouwen. 

Heeft u nog verdere vragen over het kopen van een entresol binnen uw organisatie? Wilt u graag persoonlijk advies van één van onze medewerkers? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van de ideale oplossing.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op