Kies uw taal

Profielnorm ontwerpt, fabriceert en

monteert entresolvloeren
Verdiepingsvloer (verdiepingsvloeren) en entresolvloer van ProfielnormProfielnorm entresolvloerenDe fabriek van ProfielnormProfielnorm lasrobotVerdiepingsvloer loods of verdiepingsvloer winkel door ProfielnormTussenvloer showroom bij ProfielnormTussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!

Entresolvloer kopen? Dat doet u bij Profielnorm!

Een grotere loods of magazijn kopen of huren? Vaak is het veel goedkoper om uw bestaande pand uit te breiden met een entresolvloer. Zo verdubbelt u de beschikbare vierkante meters en er is geen verbouwing of nieuwbouw nodig. Wij zijn een toonaangevende Europese fabrikant van entresolvloeren en koudgevormde staalprofielen. Van persoonlijk advies en ontwerp tot en met fabricage en professionele montage: Profielnorm verzorgt de door u gewenste entresolvloer.

Offerte aanvragen bij Profielnorm
 

Entresolvloer prijs bij Profielnorm


Als u besluit om (tijdelijk) een nieuwe loods te huren, dan betaalt u daarvoor gemiddeld 40 tot 60 euro (excl. btw) per vierkante meter per jaar. Dat is dan nog exclusief extra kosten, zoals verhuiskosten en gas/water/licht. Een entresolvloer van Profielnorm is beschikbaar vanaf 60 euro (excl. btw) per vierkante meter. Wij leveren maatwerk entresolvloeren. De definitieve entresolvloer prijs is afhankelijk van uw wensen en behoeften.
 

De voordelen van een entresolvloer kopen


De terugverdientijd is dus minder dan 1,5 jaar. Een entresolvloer heeft echter meer voordelen. Zo is een stalen entresolvloer later uit te breiden met bijvoorbeeld een trap, een extra verdieping of een paar extra meters vloeroppervlak. Daarnaast kunnen entresolvloeren verplaatst worden, omdat ze makkelijk te (de)monteren zijn. Heeft u de extra entresolvloer niet meer nodig, dan kunt u deze bijvoorbeeld weer verkopen of als bouwpakket tijdelijk opslaan.

Een entresolvloer kopen? Bereken direct de kosten voor een entresolvloer of vraag een offerte aan!

Entresolvloer kopen bij Profielnorm

Wist u dat een gemiddelde bedrijfsruimte zes tot acht meter hoog is? Benut deze hoogte maximaal door een entresolvloer te plaatsen. U kunt zelfs kiezen voor een entresolvloer met meerdere verdiepingen. Lees meer tips om uw magazijn efficiënter in te richten. Het magazijn op de foto hierboven is overigens ruim zestien meter hoog!
 

Waarom een entresolvloer van Profielnorm?


Onze entresolvloeren - ook wel tussenvloeren, systeemvloeren, entresols of verdiepingsvloeren genoemd – bieden een effectieve en betaalbare oplossing voor uw ruimteproblemen. Een entresolvloer van Profielnorm is voorzien van het CE-label en is daarmee van beproefde kwaliteit. De uitbreiding van uw bedrijfsoppervlak door middel van een entresolvloer vormt zo een voordelige en waardeverhogende investering. Onze verkoopteams staan u graag te woord om de mogelijkheden voor meer m2 te onderzoeken. De entresolvloer is een flexibel product. Het wordt op locatie geleverd als een bouwpakket, bestaand uit: stalen kolommen, koudgevormde staalprofielen, vloerplaten en accessoires als leuningwerk en kantelhekken. De precieze uitvoering is geheel conform uw wensen. Bovendien wordt de entresolvloer in tal van toepassingen gebruikt. Te denken valt aan: bedrijfsunits, dc's, showrooms, industriehallen, kantoor entresolvloeren, etc. Er zijn ongekend veel mogelijkheden, daarom maken wij uw entresolvloer geheel op maat.
 
Profielnorm ontwerpt en fabriceert entresolvloeren met overspanningen tot 18 meter en vloerbelastingen tot 4.000 kg/m2.

Voorbeelden van entresolvloeren van Profielnorm

Entresolvloer prijs bij Profielnorm
 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2022 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.