Kies uw taal

Profielnorm ontwerpt, fabriceert en

monteert entresolvloeren
Verdiepingsvloer (verdiepingsvloeren) en entresolvloer van ProfielnormProfielnorm entresolvloerenDe fabriek van ProfielnormProfielnorm lasrobotVerdiepingsvloer loods of verdiepingsvloer winkel door ProfielnormTussenvloer showroom bij ProfielnormTussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!

Entresolvloer kopen? Profielnorm regelt het!

Een grotere loods of magazijn kopen of huren? Vaak is het veel goedkoper om uw bestaande pand uit te breiden met een entresolvloer. Zo verdubbelt u de beschikbare vierkante meters en er is geen verbouwing of nieuwbouw nodig.

Als u besluit om (tijdelijk) een nieuwe loods te huren, dan betaalt u daarvoor gemiddeld 40 tot 60 euro (excl. btw) per vierkante meter per jaar. Dat is dan nog exclusief extra kosten, zoals verhuiskosten en gas/water/licht. Een entresolvloer van Profielnorm kost gemiddeld zo'n 40 tot 100 euro (excl. btw) per vierkante meter. De terugverdientijd is dus minder dan 1,5 jaar. Een entresolvloer heeft echter meer voordelen.

Zo is een entresolvloer later uit te breiden met bijvoorbeeld een trap, een extra verdieping of een paar extra meters vloeroppervlak. Daarnaast kunnen entresolvloeren verplaatst worden, omdat ze makkelijk te (de)monteren zijn. Heeft u de extra verdiepingsvloer niet meer nodig, dan kunt u deze bijvoorbeeld weer verkopen of als bouwpakket tijdelijk opslaan.

Offerte aanvragen bij Profielnorm

Bereken direct de kosten voor een entresolvloer of vraag een offerte aan!

Groot project door Profielnorm
Entresolvloer Zwolle | Neem contact op met Profielnorm voor de vele mogelijkheden van een etagevloer plaatsen


Wist u dat een gemiddelde bedrijfsruimte zes tot acht meter hoog is? Benut deze hoogte maximaal door een entresolvloer te plaatsen. Lees meer tips om uw magazijn efficiënter in te richten. Het magazijn op de foto hierboven is overigens ruim zestien meter hoog!
 

Waarom een entresolvloer van Profielnorm?


Onze entresolvloeren - ook wel tussenvloeren, systeemvloeren of verdiepingsvloeren genoemd – bieden een effectieve en betaalbare oplossing voor uw ruimteproblemen. Een entresolvloer van Profielnorm is voorzien van het CE-label en is daarmee van beproefde kwaliteit. De uitbreiding van uw bedrijfsoppervlak door middel van een entresolvloer vormt zo een voordelige en waardeverhogende investering. Onze verkoopteams staan u graag te woord om de mogelijkheden voor meer m2 te onderzoeken.De entresolvloer is een flexibel product. Het wordt op locatie geleverd als een bouwpakket, bestaand uit: stalen kolommen, koudgevormde staalprofielen, vloerplaten en accessoires als leuningwerk en kantelhekken. De precieze uitvoering is geheel conform de wensen van de klant. Bovendien wordt de entresolvloer in tal van toepassingen gebruikt. Te denken valt aan: bedrijfsunits, dc's, showrooms, industriehallen etc.
 
Profielnorm ontwerpt en fabriceert entresolvloeren met overspanningen tot 16 meter en belastingen tot 3500 kg/m2.

Entresolvloeren
Meerdere lagen entresolvloeren


Voorbeelden van entresolvloeren van Profielnorm
 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2020 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.