Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Benut uw bedrijfsruimte optimaal

Een entresolvloer is een ideale manier om de ruimte in uw bedrijfspand optimaal te benutten. Verhuizen, uitbreiden of verbouwen is met behulp van een Profielnorm entresolvloer niet meer nodig.

Een entresolvloer
voor uw bedrijfspand

Zoekt u een manier om uw bedrijfsruimte optimaal te benutten? Heeft u meer ruimte nodig en overweegt u een groter bedrijfspand te kopen of huren? Vaak is het veel goedkoper om uw bestaande pand uit te breiden met een entresolvloer. Verdubbel met een entresolvloer het aantal beschikbare vierkante meters en verbouwen of verhuizen is niet meer nodig.
 

Wat is een entresolvloer?


‘Entresol’ is afkomstig uit het Frans waar ‘entre’ tussen en ‘sol’ vloer betekent. Een entresolvloer is een zelfdragende staalconstructie die tussen twee verdiepingen wordt gebouwd en kan bestaan uit meerdere verdiepingen. Voor een entresolvloer worden verschillende termen gebruikt, waaronder: entresol, mezzanine vloer, tussenverdieping, tussenvloer of verdiepingsvloer.
Gebruik uw cursor om over de afzonderlijke elementen te gaan en klik voor meer informatie.

Uw nieuwe entresolvloer op maat gemaakt


Geen bedrijfspand is hetzelfde en wij begrijpen dat u andere wensen en behoeften heeft dan het bedrijf naast u. Daarom worden alle entresolvloeren bij Profielnorm op maat gemaakt. Op basis van uw wensen en behoeften gaan wij aan de slag en komen we met een passend en persoonlijk voorstel. Er zijn veel vragen die hierbij een rol spelen, denk aan:
  • Wat is de gewenste vloerbelasting (kg/m2) voor uw entresolvloer? Wij fabriceren entresolvloeren met een vloerbelasting tot wel 4.000 kg/m2.
  • In welke RAL kleur wilt u de entresolvloer geleverd hebben? Zo past de entresolvloer helemaal bij uw bedrijf.
  • Wat voor soort trappen en leuningwerk wilt u toevoegen? Kies voor uw showroom bijvoorbeeld kindvriendelijke trappen en kindvriendelijk leuningwerk.
  • Wat is de door u gewenste vloerafwerking voor de entresolvloer? Keuze uit verschillende soorten spaanplaten.
  • Wilt u palletverwerking toevoegen? Om de opslag van goederen zo spoedig mogelijk te laten verlopen: afzetplaats met ketting, kantelhek of klaphek.

Voordelen van een entresolvloer van Profielnorm

1
De prijs van een entresolvloer
De prijs van een entresolvloer is afhankelijk van uw wensen en behoeften, wij leveren maatwerk. Een standaard entresolvloer van Profielnorm is beschikbaar vanaf 80 euro per vierkante meter, exclusief btw. Gebruik vrijblijvend onze calculator voor een persoonlijk voorstel.
2
De terugverdientijd van een entresolvloer
De terugverdientijd van een entresolvloer is gemiddeld minder dan 2 jaar. Vergelijk dit maar eens met de kosten van verbouwen of verhuizen naar een ander bedrijfspand.
3
De flexibiliteit met een entresolvloer
Een entresolvloer is een zeer flexibel product in meerdere opzichten. U kunt ervoor kiezen de entresolvloer op een later moment verder uit te breiden, te verplaatsen of tijdelijk op te slaan.
4
Het hele proces in eigen beheer bij Profielnorm
Profielnorm verzorgt het hele proces voor u: van persoonlijk advies tot en met de montage van uw nieuwe entresolvloer. Wij beschikken over meerdere eigen fabrieken en een uitgebreide engineeringsafdeling. Onze gekwalificeerde Monteurs installeren uw entresolvloer. Gedurende het proces zorgt één van onze Project Managers ervoor dat alles soepel en naar wens verloopt.
5
Snel en eenvoudig meer ruimte
In een relatief korte tijd kunt u meer ruimte creëren in uw bedrijfspand. Als de ruimte in uw bedrijfspand het toe laat, kunt u zelfs kiezen voor een entresolvloer met meerdere verdiepingen. Verhuizen naar een nieuw bedrijfspand of verbouwen is nu absoluut niet meer nodig.

Persoonlijk advies of direct een prijsvoorstel


Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact op met onze professionals voor persoonlijk advies of gebruik onze calculator om een prijsvoorstel aan te vragen. Profielnorm ontwerpt, fabriceert en monteert entresolvloeren.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op