Kies uw taal

Profielnorm ontwerpt, fabriceert en

monteert entresolvloeren
Verdiepingsvloer (verdiepingsvloeren) en entresolvloer van ProfielnormProfielnorm entresolvloerenDe fabriek van ProfielnormProfielnorm lasrobotVerdiepingsvloer loods of verdiepingsvloer winkel door ProfielnormTussenvloer showroom bij ProfielnormTussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!

Hoeveel kost een entresolvloer?

Profielnorm heeft alle kosten van een entresolvloer voor u op een rij gezet. In de kostentabel worden de kosten voor een entresolvloer vergeleken met de kosten voor een verhuizing naar een grotere, nieuwe locatie. Door dit handige overzicht ziet u in één keer welke optie voordeliger is. Naast het kostenoverzicht hebben we ook een aantal voordelen en eigenschappen van een entresolvloer van Profielnorm op een rij gezet.
 

Kosten van een entresolvloer


De kosten van een entresolvloer zijn vanaf 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter. Deze kosten geeft u slechts één keer uit, omdat u uiteraard eenmalig betaald voor de hele vloer. Geen andere bijkomende kosten dus. Op een later moment kunt u er uiteraard voor kiezen om nog een of twee entresolvloeren er bovenop te plaatsen, mits de hoogte van uw hal, loods of andere hoge ruimte dit toelaat. U kunt eventueel ook later nog een extra trap of leuning toevoegen. Een entresolvloer schaft u één keer aan en wij komen hem (naar wens) monteren. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en wordt uw vloeroppervlak in geringe tijd verdubbeld, verdrievoudigd of zelfs verviervoudigd.

Daarentegen kost verhuizen over het algemeen wel veel aandacht, tijd en geld. Verhuizen van uw huidige bedrijfspand naar een nieuw, groter bedrijfspand kost gemiddeld 40 tot 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter per jaar. Daar komen nog eenmalige verhuiskosten en maandelijkse kosten voor gas/water/licht bij.
 
 

Verhuizen

Verdiepingsvloer

Kosten

40 tot 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter per jaar

 

Eenmalige verhuiskosten

 

Maandelijkse kosten voor gas/water/licht

Vanaf 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter

 

Geen bijkomende kosten

 

Persoonlijk prijsvoorstel ontvangen


De bovenstaande kostentabel geeft gemiddelde prijzen weer. Ieder gebouw vereist een andere aanpak en iedere organisatie heeft verschillende wensen. De kosten om een entresolvloer in uw gebouw te laten plaatsen, kunnen dus hoger of lager zijn dan de kosten die hierboven genoemd worden. Een snelle en eenvoudige manier om de prijs voor een entresolvloer voor uw bedrijf te berekenen, is door onze calculator te gebruiken. Klik op de button onderaan de pagina en vul alle gegevens in. Dan ontvangt u binnen twee minuten een persoonlijke offerte. Op deze wijze heeft u gauw een concreet kostenplaatje.

Uw entresolvloer op maat gemaakt door Profielnorm, meer over entresolvloer kosten

Voordelen van een entresolvloer


Een entresolvloer heeft niet alleen de voordelige kosten in zijn voordeel, maar nog tal van andere voordelen. Zo hebben alle entresolvloeren van Profielnorm het CE-label. Dat houdt in dat ze van beproefde kwaliteit zijn. Ze hebben kolomroosters tot wel 18 meter en een laadvermogen van 4.000 kg/m2. (De)montage van de entresolvloer(en) wordt door onze eigen ervaren medewerkers gedaan. Uw entresolvloer wordt hoogwaardig afgewerkt in een RAL-kleur naar keuze. Daarnaast kunnen we ook de jaarlijkse keuring voor u verzorgen en voorzien van passend, vrijblijvend advies.

Wilt u meer informatie over de kosten van een entresolvloer in uw hal? Of wilt u dat een van onze ervaren, gespecialiseerde medewerkers met u meekijkt en advies geeft? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen of vraag geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte aan via onderstaande button. We helpen u graag verder.

 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2022 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.