Kies uw taal

Profielnorm ontwerpt, fabriceert en

monteert entresolvloeren
Verdiepingsvloer (verdiepingsvloeren) en entresolvloer van ProfielnormProfielnorm entresolvloerenDe fabriek van ProfielnormProfielnorm lasrobotVerdiepingsvloer loods of verdiepingsvloer winkel door ProfielnormTussenvloer showroom bij ProfielnormTussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!

Wat kost een entresolvloer? Dit zijn de prijzen van een entresolvloer

Wilt u de prijzen van een entresolvloer weten? We hebben een handige kostenvergelijking gemaakt waarin we de kosten van een entresolvloer vergelijken met de kosten van een verhuizing naar een nieuwe, grotere locatie. Zo ziet u in één oogopslag welke voor- en nadelen qua kosten er zijn bij beide mogelijkheden. We hebben daarnaast ook een aantal voordelen op een rij gezet van een entresolvloer van Profielnorm.
 

Prijzen van een entresolvloer


Een entresolvloer kost vanaf 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter. Dit zijn eenmalige prijzen, omdat u uiteraard maar één keer betaald voor de entresolvloer. Hier komen ook geen andere bijkomende kosten bij kijken, tenzij u er later voor kiest om nog een entresolvloer te plaatsen of extra accessoires toe te voegen. Gemiddeld kost het slechts anderhalf jaar om de vloer terug te verdienen. Daarnaast gaat er maar weinig tijd en moeite verloren aan een entresolvloer. Als uw wensen bekend zijn bij ons, doen wij de rest. Zo wordt u volledig ontzorgd en heeft u in een korte tijd een verdubbeld vloeroppervlak.

Verhuizen van uw huidige bedrijfspand naar een nieuw, groter bedrijfspand kost gemiddeld 40 tot 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter per maand. Daar komen nog eenmalige verhuiskosten en maandelijkse kosten voor gas/water/licht bij.
 
 

Verhuizen

Verdiepingsvloer

Kosten

40 tot 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter per jaar

 

Eenmalige verhuiskosten

 

Maandelijkse kosten voor gas/water/licht

Vanaf 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter

 

Geen bijkomende kosten

 

Offerte aanvragen


Het bovenstaande kostenoverzicht zijn gemiddelde prijzen. Iedere hal en ieders wensen zijn anders. Dat vraagt om een diverse aanpak. De kosten om een stalen entresolvloer in uw hal te laten plaatsen, kunnen dus iets hoger of lager uitvallen dan de bovengenoemde prijzen. Een handige en snelle manier om de exacte prijs voor een entresolvloer voor uw hal uit te rekenen, is door onze online calculator te gebruiken. Klik op de knop onderaan de pagina, vul alle benodigde gegevens in en ontvang binnen twee minuten een persoonlijke offerte. Op deze manier heeft u snel een concreet en persoonlijk kostenoverzicht.

Extra ruimte dankzij een entresolvloer van Profielnorm

Daarom Profielnorm


Alle entresolvloeren van Profielnorm zijn voorzien van het CE-label. Dat houdt in dat ze van beproefde kwaliteit zijn. U krijgt gratis en snel een persoonlijke offerte en (de)montage van de entresolvloer wordt door onze eigen medewerkers gedaan. Uw entresolvloer wordt hoogwaardig afgewerkt in een RAL-kleur naar keuze. Daarnaast hebben onze entresolvloeren kolomroosters tot 18 meter en een laadvermogen tot 4.000 kg/m2.

Er zijn veel meer voordelen, naast de prijzen, van een entresolvloer van Profielnorm. Zo denken we met u mee bij het ontwerp, geven we vrijblijvend advies, komen onze eigen medewerkers uw entresolvloer in uw hal (de)monteren en verzorgen we een jaarlijkse keuring voor uw vloer. Een entresolvloer is een voordelige, maar toch een waardeverhogende investering voor uw bedrijfshal.

Wilt u meer informatie over de prijzen van een entresolvloer in uw hal? Of wilt u dat een van onze ervaren, gespecialiseerde medewerkers met u meekijkt en advies geeft? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen of vraag geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte aan via onderstaande button. We helpen u graag verder.

 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2022 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.