Kies uw taal

Profielnorm ontwerpt, fabriceert en

monteert entresolvloeren
Verdiepingsvloer (verdiepingsvloeren) en entresolvloer van ProfielnormProfielnorm entresolvloerenDe fabriek van ProfielnormProfielnorm lasrobotVerdiepingsvloer loods of verdiepingsvloer winkel door ProfielnormTussenvloer showroom bij ProfielnormTussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!

Entresolvloer tweedehands kopen | Voor- en nadelen

Wanneer u gaat zoeken naar een tweedehands entresolvloer komt u allerlei aanbieders tegen die een gebruikte entresolvloer aanbieden. Dit lijken goede, gloednieuwe vloeren, maar schijn bedriegt. Bovendien liggen de prijzen voor een nieuwe en tweedehands entresolvloer niet ver uit elkaar. Waarom zou u dan voor een tweedehands entresolvloer kiezen?
 

Verzekerd van kwaliteit


Een nieuwe entresolvloer biedt u veel meer voordelen ten opzichte van gebruikte entresolvloer. Zo kan een nieuwe vloer precies op maat gemaakt worden. Zo bent u verzekerd van een tussenverdieping die precies past en volledig aan uw wensen voldoet. Wanneer u een tweedehands vloer koopt, zult u het moeten doen met hetgeen de verkoper u biedt. Zo kan het zijn dat een aantal essentiële onderdelen ontbreken of er juist overbodige onderdelen bijzitten die u nooit gebruikt.

Daarnaast is het draagvermogen van een entresolvloer erg specifiek. Zo kan het zijn dat u een tweedehands vloer gaat aanschaffen met een draagvermogen van 500 kg per vierkante meter, terwijl u 1.500 kg per vierkante meter nodig heeft! Onze constructeur adviseert u graag bij het kiezen van het juiste draagvermogen. Wist u dat onze vloeren een belasting tot wel 4.000 kg/m2 kunnen dragen? Dit is ver boven het gemiddelde van andere entresolvloeren.
 

Prijzen vergelijken voor een tweedehands entresolvloer?


Wij adviseren u om onze calculator te gebruiken. Door middel van de calculator kunt u vrijblijvend een prijsvoorstel ontvangen voor een nieuwe entresolvloer, die geheel op maat gemaakt wordt. Vul de specificaties in, kies de accessoires die u nodig heeft en bepaal het draagvermogen. Laat u vervolgens verrassen door het scherpe prijsvoorstel, deze ontvangt u in uw mailbox. Vergelijk deze prijs met de prijs van de tweedehands entresolvloer en kies vervolgens voor de beste optie.

 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2022 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.