Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Gebruikte entresolvloer kopen? Hier moet u op letten

Op Marktplaats worden veel gebruikte entresolvloeren aangeboden. Dit lijkt een voordelig alternatief ten opzichte van gloednieuwe entresolvloeren, maar schijn bedriegt. Wilt u een gebruikte of tweedehands entresolvloer kopen? Hier moet u op letten.

De prijzen voor nieuwe en gebruikte entresolvloeren liggen niet ver uit elkaar. De werkelijke waarde zit namelijk in het product, namelijk het staal. Daarnaast kost het natuurlijk geld om een entresolvloer te monteren en te demonteren. Vaak kost het meer tijd (en geld) om een gebruikte entresolvloer te installeren, waardoor het prijsverschil tussen een nieuw of tweedehands exemplaar elkaar opheft. Wij verkopen nieuwe, op maat gemaakte entresolvloeren en geven u graag meer informatie.
 

Verschil in kwaliteit en waarde met een gebruikte entresolvloer


Het is belangrijk om de verschillen tussen een nieuwe en gebruikte entresolvloer te ontdekken. Het voordeel van een nieuwe entresolvloer is dat deze vloer iets meer waard is dan een tweedehands (of derdehands) verdiepingsvloer die van eigenaar wisselt. Dit hangt wel weer af van andere punten, zoals de RAL-kleur van de kolommen en het draagvermogen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. We geven graag antwoord op je vragen.


Er is veel verschil in kwaliteit. Zo hebben veel entresolvloeren een maximale belasting van 3.000 kilo per vierkante meter. De entresolvloeren van Profielnorm kunnen net iets zwaarder belast worden, namelijk tot 4.000 kilo per vierkante meter. Ze zijn van zwaardere kwaliteit. Dit maakt onze entresolvloeren net iets sterker en steviger, waardoor ze langer meegaan.
 

Dé kleur van uw bedrijf


Wat is dé kleur van uw bedrijf? Als de huisstijl groen is, dan is het een slim idee om de kolommen en leuning van de entresolvloer groen te spuiten. Bij Profielnorm is iedere RAL-kleur mogelijk. Dit wordt direct in de fabriek gedaan, wat tijd en geld bespaart.

Ons advies is om de prijzen even naast elkaar te leggen. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Profielnorm en vergelijk dit eens met een andere (tweedehands) aanbieder. We weten zeker dat we u kunnen verrassen met een scherp voorstel voor een nieuwe entresolvloer.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op