Kies uw taal

Profielnorm ontwerpt, fabriceert en

monteert entresolvloeren
Verdiepingsvloer (verdiepingsvloeren) en entresolvloer van ProfielnormProfielnorm entresolvloerenDe fabriek van ProfielnormProfielnorm lasrobotVerdiepingsvloer loods of verdiepingsvloer winkel door ProfielnormTussenvloer showroom bij ProfielnormTussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!

Insteekverdieping | Voordelen & kosten | Vrijblijvende prijsindicatie

Uw bedrijf groeit en groeit maar door. Langzamerhand is uw bedrijf de huidige locatie aan het ontgroeien. U wilt eigenlijk niet verhuizen door bijvoorbeeld de voordelige ligging of omdat uw klanten zich vertrouwd voelen bij deze locatie. In dat geval is een entresolvloer, ook wel insteekverdieping genoemd, ideaal.
 

Wij zijn Profielnorm


Profielnorm is een vakbekwaam bedrijf opgericht in 1997. Vanuit huis werden toen de eerste componenten voor een entresolvloer en stellingwerk ingekocht. Al snel werd de overstap van aan huis naar bedrijfspand gemaakt door groeiend succes. Profielnorm verhuisde in 2008 naar Tholen en trekt in een nieuw gebouwd kantoor met een fabriekshal van 1.200 vierkante meter. In 2010 wordt, jawel, de eerste insteekverdieping bij Profielnorm zelf geplaatst wat zorgt voor nog eens 1.200 m2 extra fabriekshal.
 

Insteekverdieping voor extra ruimte


Als bedrijf staat u niet te springen om een verhuizing. Logisch, een hoop papier-, inpak- en regelwerk naast de ‘gewone’ dagelijkse werkzaamheden. Profielnorm heeft dé oplossing voor u: insteekverdiepingen. Een zelfdragende constructie met een vloer die ervoor zorgt dat het huidige vloeroppervlak verdubbeld wordt. Dit lijkt misschien een hele operatie, maar het gespecialiseerde, vakkundige team van Profielnorm heeft binnen no-time de insteekverdieping in elkaar gezet.

Een insteekverdieping van Profielnorm

Goedkoper dan verhuizen


Naast de besparing wat betreft het gedoe omtrent een verhuizing heeft een insteekverdieping, of insteekvloer, nog een groot voordeel: de prijs. Als u ervoor kiest om, al dan niet tijdelijk, een nieuwe loods te huren, betaalt u gemiddeld 40 tot 60 euro exclusief BTW per vierkante meter per jaar. Dat is ook nog exclusief verhuiskosten, gas/water/licht en overige kosten. Een insteekverdieping van Profielnorm kost vanaf 60 euro per vierkante meter. De terugverdientijd is gemiddeld minder dan 1,5 jaar. De prijsvariatie is afhankelijk van specifieke wensen of eisen.
 

Nu of later nóg een extra verdieping


Een insteekverdieping breidt niet alleen het totale vloeroppervlak uit. U kunt er bij de bouw of later voor kiezen om een extra trap, extra meters vloeroppervlak of zelf nóg een extra insteekverdieping te plaatsen. Daarnaast zijn insteekverdiepingen makkelijk te (de)monteren. Ze kunnen dus ook gemakkelijk verplaatst (of meeverhuist) worden. Als u de extra insteekvloer niet meer nodig heeft, kunt u hem makkelijk verkopen of opslaan als bouwpakket.

Zelf monteren of door ons vakkundige team


Omdat de insteekverdiepingen makkelijk te (de)monteren zijn kunt u er voor kiezen om de vloer zelf in elkaar te zetten. Profielnorm beschikt echter over een vakkundig team dat de verdieping snel en precies in elkaar zet. Zo kunt u verder met de dagelijkse werkzaamheden en heeft u in een korte tijd veel extra bedrijfsruimte.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een insteekverdieping? Gebruik onze calculator voor een prijsvoorstel of neem contact op met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder.

 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2022 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.