Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Insteekverdiepingen | Efficiƫnte oplossing | Kosten & voordelen

Bent u op zoek naar meer ruimte? Maak gebruik van insteekverdiepingen van Profielnorm. Dan creëert u gemakkelijk meer ruimte en gaat u op een efficiënte manier om met de beschikbare ruimte in uw magazijn of loods. 
 

Insteekverdiepingen


Een insteekverdieping, ook wel een entresolvloer, insteekvloer of tussenvloer, is een constructie die tussen 2 verdiepingen geplaatst wordt. Hiermee ontstaat er een geheel nieuwe verdieping wat een groot extra oppervlakte aan ruimte geeft binnen uw opslagruimte. U hoeft dus niet te verhuizen of te verbouwen voor extra ruimte. Deze creëert de insteekverdieping eenvoudig voor u! 
 

Voordelen van insteekverdiepingen


Insteekverdiepingen zijn een duurzame oplossing voor uw onderneming. Een insteekverdieping van Profielnorm voldoet aan het CE-keurmerk en daarmee bent u gegarandeerd van een vloer van stevige kwaliteit die jarenlang meegaat. De koudgevormde staalprofielen worden gemaakt in onze eigen productiehal. Daarnaast passen we bij zware constructies, ook warmgewalste profielen toe. De stalen kolommen van de constructie ondersteunen de hoofd- en kinderbalken. Hierdoor kan de insteekverdieping tot wel 18 meter overbruggen en belastingen tot 4.000 kg/m2 dragen. De kosten voor een entresolvloer bedraagt vanaf €80,- per m2 (exclusief btw). Dankzij het hoge rendement heeft u dit binnen 1,5 jaar al terugverdiend!
 

Profielnorm


Profielnorm is gevestigd in Tholen, Zeeland. Hier ontwerpen en produceren we onze vloeren die we vervolgens door heel Nederland leveren. We leveren de vloeren als een bouwpakket die ons montageteam graag voor u in elkaar zet. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de constructie zelf te monteren. Via onze website kunt u een gratis offerte aanvragen. Deze prijsopgave is gebaseerd op de toepassingen en specificaties die u voor uw vloer selecteert.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op