Kies uw taal

Profielnorm geeft uw bedrijf ruimte
Tussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!Entresolvloer

Insteekvloer | Benut uw bedrijfspand optimaal

Een insteekvloer is een goede manier om de beschikbare ruimte in uw bedrijfspand optimaal te benutten. Verdubbel met behulp van een insteekvloer eenvoudig het aantal beschikbare vierkante meters. Voorlopig geen zorgen meer om ruimtegebrek en passen en meten in uw bedrijfspand. Profielnorm is gespecialiseerd in insteekvloeren en helpt u graag verder!
 

Wat is een insteekvloer?


Laten we beginnen met de definitie van een insteekvloer. Een insteekvloer is een zelfdragende constructie die zich boven het vloeroppervlak bevindt. De vloer biedt u in een relatief korte periode veel extra ruimte. Wij maken insteekvloeren geheel op maat voor bedrijven.
 

Veel gebruikte benamingen


Een insteekvloer is een term waar nog veel andere benamingen voor worden gebruikt. Andere termen: insteekverdieping, mezzanine, tussenverdieping, entresolvloer, entresol, tussenvloer of verdiepingsvloer.
 

Benut de ruimte in uw bedrijfspand optimaal


U heeft meer ruimte nodig voor uw bedrijf en bent op zoek naar een oplossing. Waarschijnlijk behoren verhuizen en uitbouwen tot de mogelijkheden, maar heeft u al eens gekeken naar een insteekvloer? Met een insteekvloer kunt u in uw huidige bedrijfspand blijven en een groter deel van uw pand gebruiken. Wist u dat u zelfs kunt kiezen voor meerdere verdiepingen? Indien u de ruimte nog niet direct nodig heeft beginnen we met 1 insteekvloer en kunt u uw vloer altijd uitbreiden.

Insteekvloer | Profielnorm
 

De prijs van een insteekvloer


De aanschaf van een insteekvloer is een investering, maar gemiddeld betaald deze investering zich in 1,5 jaar al terug. Daarnaast is het een waardevaste investering, waardoor ook interessant. Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de prijs van een insteekvloer. Echter hanteren wij geen standaard prijzen. Ieder bedrijfspand is anders en alle wensen, behoeften en vereisten zijn anders. Daardoor maken wij alle vloeren geheel op maat. Wij verzorgen het gehele proces voor u: van persoonlijk advies tot en met professionele montage. Wel kunnen we u vertellen dat een insteekvloer te koop is vanaf 60 euro per vierkante meter kost. De insteekvloer wordt gemaakt op basis van uw wensen, de prijs is daarom ook hiervan afhankelijk. Dit is een basis prijs. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
 

Persoonlijk advies voor uw bedrijfspand?


Bent u benieuwd hoe u de ruimte in uw bedrijfspand optimaal kunt benutten met een insteekvloer? Wilt u hier graag persoonlijk advies voor? Neem gerust contact op met onze adviseurs, zij helpen u graag verder. Gebruik de onderstaande button om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Vraag een offerte aan bij Profielnorm
 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2022 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.