Kies uw taal

Profielnorm is op zoek naar talent!

Kom jij ons team versterken?
De fabriek van ProfielnormProfielnorm engineeringProfielnorm lasrobotTussenvloer uitbreiden? Ook dat verzorgt Profielnorm voor u!Entresolvloer

International Project Manager

Profiel

Afgeronde, technische HBO-opleiding
- Ervaring met Projectmanagement
- Uitstekende communicatieve vaardigheden. (Duits en Engels zijn een must, Nederlands en/of Frans zijn een pre)
- Stressbestendig
- Oplossingsgericht
- Flexibele instelling
- Klantgericht
- Bereid te reizen tot 30-60% van je tijd

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de voortgang van het projectproces voor de hele Profielnorm-Group. Je vertegenwoordigt de Group van aanvraag tot oplevering. Dit maakt het een verantwoordelijke, uitdagende baan!

Je bent het eerste aanspreekpunt voor externe klanten. Je houdt contact met hen over de uitvoering van projecten op locatie, per telefoon of email. Ook bezoek je regelmatig de projectlocaties om de voortgang te monitoren. Je zoekt naar een passende oplossing als zaken de voortgang (zouden kunnen) belemmeren.

Binnen de organisatie ben je de schakel tussen de verschillende afdelingen. Je bent voortdurend in overleg met de afdelingen Engineering, Purchasing en Production om mogelijkheden en knelpunten af te stemmen. Je neemt hiervoor deel aan diverse besprekingen. Je bent een enthousiaste persoon die denkt in mogelijkheden en je werkt daarbij nauw samen met de Master Planner.

Werkomgeving

Wij bieden:
- Goede arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden.
- Een fijne werkomgeving met informele werksfeer en enthousiaste collega’s in een gezond internationaal bedrijf.
- Auto van de zaak, laptop en smart phone.

De Profielnorm-Group is een groep bedrijven die gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren, distribueren en opbouwen van tussenvloeren. Met een hoofdvestiging in het zuiden van Nederland helpt de Profielnorm-Group bedrijven in heel Europa hun bedrijfsruimte te verdubbelen. De mezzanines van de Profielnorm-Group worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen en voldoen aan alle land-specifieke eisen van de landen waar de groep operationeel is. De tussenvloeren kennen diverse toepassingen van magazijn tot kantoorruimte, van showroom tot productielijn.

Download deze vacature

SolliciterenUw CV mag maximaal 1 MB groot zijn en moet als Word document (.doc of .docx) worden aangeleverd.

 Om onze pagina optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Voor meer informatie over ons privacy- en cookiebeleid:   Privacy policy
© 2021 Profielnorm B.V.
Realisatie: ProAutNorm B.V.