Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Entresol | Op maat gemaakt voor uw bedrijfspand

Bent u op zoek naar een manier om meer ruimte te creëren in uw bedrijfspand? Profielnorm helpt u hier graag bij met een op maat gemaakte entresol. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren entresols en leveren maatwerk oplossingen. Een op maat gemaakte entresol zorgt voor extra vierkante meters en past bij uw bedrijf. Stel uw entresol helemaal zelf samen en wij gaan voor u aan de slag. Ontdek de mogelijkheden met een op maat gemaakte entresol.
 

Wat is een entresol?


Laten we deze pagina beginnen met de definitie van een entresol. We beantwoorden de vraag ‘Wat is een entresol?’ graag voor u. Een entresol is een zelfdragende constructie boven het vloeroppervlak van een bedrijfspand. Het wordt tussen twee verdiepingen gebouwd, meestal tussen de begane grond en het plafond. In een relatief korte tijd heeft u hiermee extra ruimte in uw bedrijfspand.
 

Voor ieder bedrijf


Wij bieden een passende oplossing voor ieder bedrijf. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor meer ruimte in uw magazijn, warehouse, showroom of kantoor: kies voor een entresol. Uw entresol wordt geheel op maat gemaakt. Zo past de entresol uitstekend bij uw bedrijf. Wilt u een vierkante entresol, een U-vorm of een heel andere vorm? Wilt u de kleuren van uw bedrijf terug laten komen in de vloer? De mogelijkheden zijn eindeloos! Onze experts komen graag met u in contact om te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen. Voor het bouwen van een entresol bent u bij Profielnorm aan het juiste adres.

Entresol | Op maat gemaakt voor uw bedrijfspand | Profielnorm
 

De prijs van een entresol


Het kopen van een entresol is een investering voor uw bedrijf. Echter is het uiteindelijk vaak veel interessanter dan verhuizen naar een nieuw pand of uitbouwen. Het grote voordeel is dat een entresol een waardevaste investering is. U kunt de entresol ook altijd nog tijdelijk opslaan of eventueel doorverkopen als u de extra ruimte niet meer nodig heeft. De prijs van een entresol is afhankelijk van verschillende onderdelen: denk aan het draagvermogen en de accessoires. Gemiddeld koopt u een entresol vanaf €80,00 per vierkante meter, exclusief btw. Wist u dat onze entresols tot wel 4.000 kilogram per vierkante meter kunnen dragen en overspanningen tot wel 18 meter kunnen overbruggen? Gebruik onze online calculator en ontvang een kostenindicatie.
 

Een op maat gemaakte entresol


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze professionals helpen u graag verder en staan u graag te woord. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag gerust een offerte aan via onderstaande button. Wij leveren op maat gemaakte entresols en geen tweedehands entresols, lees hier meer over een gebruikte entresol


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op