Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Entresol bouwen | Benut uw ruimte optimaal

Bent u op zoek naar een manier om meer ruimte in uw bedrijfspand te creëren? Een entresol van Profielnorm is de ideale oplossing. Wij verdubbelen eenvoudig het aantal beschikbare vierkante meters in uw bedrijfspand. Investeer niet in een nieuw pand of een grote aanbouw, maar kies voor onze duurzame en snelle oplossingen. Ontdek op deze pagina onder andere meer over een entresol bouwen, de kosten van een entresol en Profielnorm.
 

Wat is een entresol?


Laten we beginnen met een omschrijving van een entresol. Een entresol is een zelfdragende constructie die gewoonlijk tussen de vloer en het plafond wordt gebouwd. Echter is het ook mogelijk om een entresol tussen twee verdiepingen te bouwen. Het is hierdoor een perfecte manier om extra ruimte te creëren in uw pand, denk bijvoorbeeld aan een entresol in uw magazijn. Dat geeft in snel extra ruimte in uw magazijn.
 

Entresol bouwen door Profielnorm


Laat een entresol bouwen over aan de professionals van Profielnorm. Als toonaangevende Europese fabrikant van entresols en koudgevormde staalprofielen zijn wij hierin gespecialiseerd. Wij zorgen ervoor dat de entresol geheel aan uw wensen voldoet. Onze entresols worden geheel op maat gemaakt. Wij verzorgen de door u gewenste entresol dan ook van persoonlijk advies en ontwerp tot en met de professionele montage. De door u gewenste entresol is bij ons in goede handen. Wist u dat u een entresol altijd nog later kunt uitbreiden of kunt kiezen voor een entresol met meerdere verdiepingen? Mogelijkheden genoeg!
 

Eigen productie en engineering


Profielnorm kan maatwerk leveren dankzij de uitgebreide kennis die er in huis is. Wij beschikken over een eigen fabriek waar we uw entresol op maat maken. Daarnaast hebben wij een uitgebreide engineeringsafdeling. Profielnorm beschikt over de knowhow voor een vakbekwame en duurzame realisatie van uw entresol. Bent u benieuwd naar het gehele proces voor een entresol bouwen door Profielnorm? Lees meer over het proces op deze pagina.
 

Een entresol geheel op maat gemaakt


Wij staan bekend om het leveren van maatwerk. Uw entresol is dan ook uniek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is een vloerbelasting tot wel 4.000 kilo per vierkante meter mogelijk en kunnen de overspanningen tot wel 18 meter zijn. Daarnaast kiest u zelf welke accessoires u wilt toevoegen. Waar wilt u bijvoorbeeld trappen toevoegen en wat voor soort trappen mogen dat zijn? Of wilt u kantelhekken toevoegen? Ook kunt u een RAL-kleur kiezen, zodat de entresol geheel past bij uw bedrijf en huisstijl. Onze professionals geven u graag uitgebreid meer informatie over de mogelijkheden en helpen u graag verder.

Entresol bouwen door Profielnorm

Wat kost een entresol bouwen?


Voor de kosten van een entresol bouwen hebben wij geen standaardprijzen. Uw entresol wordt geheel op maat gemaakt en op basis hiervan berekenen wij de prijs voor u. Een entresol koopt u vanaf 80 euro per vierkante meter, exclusief BTW. De kosten zijn onder andere afhankelijk van uw wensen. Wilt u een draagvermogen van 4.000 kilo per vierkante meter en grote overspanningen? Dan zullen de kosten hoger zijn dan een entresol met een draagvermogen van 500 kilo per vierkante meter en kleine overspanningen. Online kunt u wel gemakkelijk en snel een offerte aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat u zo spoedig mogelijk een passend voorstel ontvangt.
 

Profielnorm maakt uw maatwerk entresol


Bent u geïnteresseerd in een entresol bouwen of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? In slechts 3 stappen kunt u bij ons online een offerte aanvragen. Uiteraard staan onze experts ook voor u klaar. Zij staan u graag te woord en voorzien u van uitgebreid persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en ontdekken en bespreken.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op