Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte
Entresolvloer projecten

Kennisbank

;

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresol kosten bij Profielnorm

U heeft meer ruimte nodig voor uw bedrijfspand en bent op zoek naar een oplossing. Een van de mogelijkheden zal verhuizen naar een grotere locatie zijn. Een andere mogelijkheid is een entresol. Wij hebben alle kosten van een entresol voor u op een rij gezet. Op deze pagina worden de kosten voor een entresol vergeleken met de kosten van een verhuizing.
 

Entresol kosten

Gemiddeld koopt u een entresol vanaf 80 euro per vierkante meter, exclusief BTW. Een groot voordeel van de entresol kosten is dat u deze kosten slechts een keer uitgeeft. Een entresol is een eenmalige investering zonder andere bijkomende kosten. U kunt er op een later moment ook nog voor kiezen de entresol verder uit te breiden met bijvoorbeeld een extra verdieping. In een relatief korte tijd kunt u uw beschikbare ruimte verdubbelen, verdrievoudigen of zelfs verviervoudigen.

Entresol Kosten | Profielnorm
 

De kosten van een verhuizing


Voor de kosten van een verhuizing naar bijvoorbeeld een nieuw magazijn is het lastig een exacte inschatting te geven van de prijs. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, denk bijvoorbeeld aan de locatie. Over het algemeen kost verhuizen echter veel aandacht, geld en tijd. Gemiddeld kost verhuizen van uw huidige bedrijfspand naar een nieuw bedrijfspand 40 tot 60 euro per jaar per vierkante meter, exclusief BTW. Daarnaast heeft u nog eenmalige verhuiskosten en maandelijkse kosten voor gas/water/licht die mogelijk anders zullen zijn dan uw huidige kosten.
 

Vergelijking tussen entresol kosten en verhuis kosten


Mogelijk is het verschil in de kosten voor u al duidelijk. Toch zetten we het nog even kort voor u op een rijtje.

Kosten verhuizen:
  • 40 tot 60 euro per vierkante meter per jaar, exclusief BTW;
  • Verhuiskosten (eenmalig);
  • Maandelijkse kosten voor gas, water en licht.
Kosten entresol:
  • Vanaf 80 euro per vierkante meter, exclusief BTW;
  • Geen andere bijkomende kosten.

Persoonlijk advies voor uw entresol

Kiest u voor een entresol en wilt u een entresol laten bouwen door Profielnorm? Kom in contact met onze medewerkers voor persoonlijk advies. Wij maken de entresols allemaal geheel op maat in onze eigen fabrieken, geen entresol is hetzelfde. Onze adviseurs helpen u graag verder. Wilt u direct een prijsvoorstel ontvangen? Gebruik dan onze calculator via de onderstaande button.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op