Kies uw taal

direct offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresol in Leiden | Meer ruimte met een entresol

Heeft u een magazijn of bedrijfshal in Leiden en bent u op zoek naar extra ruimte? Dan is een entresol een uitstekende oplossing voor het creëren van extra vloeroppervlak. U hoeft niet op zoek naar een nieuw pand, of uit te breiden door middel van nieuwbouw. Een entresol is een handige uitkomst die tevens snel geplaatst kan worden. U heeft hierdoor geen (geluids)overlast van een verbouwing. Met het bouwen van een entresol kunt u eenvoudig de beschikbare vierkante meters van uw bedrijfshal verdubbelen.
 

Entresol in uw bedrijfspand in Leiden


Als de hoogte van uw pand het toelaat, kunt u zelfs meerdere verdiepingen op elkaar plaatsen. Zo heeft u in een relatief korte tijd uw het aantal beschikbare vierkante meters verdubbeld, verdrievoudigd of verviervoudigd. De hoogte van uw pand in Leiden moet daarvoor wel minimaal 10 meter zijn, om genoeg ruimte te hebben voor het plaatsen van de entresol.

U kunt er ook voor kiezen om eerst één verdieping te plaatsen in uw bedrijfshal of -pand in Leiden als u in eerste instantie niet zoveel extra vierkante meters nodig denkt te hebben. Een entresol is later altijd nog uit te breiden met extra meters vloeroppervlak of een extra verdieping. Ook kunt u later nog losse accessoires toevoegen, zoals een trap of palletopzetplaats.
 

Profielnorm ontwerpt, fabriceert en monteert


Profielnorm is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en monteren van entresols. In onze eigen fabriek produceren we hoogwaardige entresols van perfecte kwaliteit. Onze specialisten kunnen u helpen bij het samenstellen van de perfecte opslagoplossing. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat wel en niet werkt. Pas wanneer de vloer naar wens is, gaan we beginnen met het tekenen en produceren van de entresol voor uw bedrijfshal in Leiden.

De entresol wordt als pakket bij u afgeleverd. U kunt er vervolgens voor kiezen of u de vloer zelf monteert (kies voor kostenbesparing) of dat u gebruik maakt van onze montageteams (kies voor 100% ontzorging). De monteurs zetten dan uw entresol vakkundig en snel in elkaar, waardoor u snel gebruik kunt maken van uw extra opslagruimte. Kies voor een maatwerk entresol van Profielnorm in plaats van een gebruikte entresol
 

Prijzen van een entresol op maat


Een entresol voor uw bedrijfspand in Leiden van Profielnorm is altijd maatwerk. Het is daarom lastig om u een exacte prijs te geven van de kosten van een entresol. Gemiddeld koopt u een vloer vanaf €60,- euro per vierkante meter (excl. btw). Dit is mede afhankelijk van welk materiaal u kiest voor de afwerking van de vloer en van de accessoires. Wist u dat onze entresols tot wel 4.000 kg per vierkante meter kunnen dragen? Daarbij kunnen ze overspanningen tot wel 18 meter overbruggen. Daardoor zijn onze vloeren uniek, en tevens geschikt voor de industriële branche.

Profielnorm levert entresols door heel Nederland, waaronder in Leiden. Wilt u een entresol kopen? Of wilt u vrijblijvend de kosten berekenen van uw entresol? Maak dan gratis en vrijblijvend gebruik van onze kostencalculator. U ontvangt binnen korte tijd een persoonlijk prijsvoorstel in uw mail.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op