Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Een entresol in uw magazijn | Ontdek de mogelijkheden

Heeft u last van ruimtegebrek in uw magazijn? Een entresol van Profielnorm kan hiervoor een oplossing bieden. Met een entresol in uw magazijn kunt u het aantal beschikbare vierkante meters eenvoudig en relatief snel verdubbelen. Een entresol is bij uitstek geschikt als extra opslagruimte in uw magazijn. Wij geven u graag meer informatie over het optimaal benutten van uw beschikbare ruimte.
 

Een entresol in uw magazijn van Profielnorm


Indien u kiest voor een entresol van Profielnorm kiest u voor kwaliteit. Een andere benaming voor een entresol in uw magazijn is een magazijnvloer. Onze entresols zijn CE-gecertificeerd. Daarnaast beschikken wij over een gecertificeerd productieproces. Een industriële entresol van Profielnorm wordt geheel op maat gemaakt:
  • U ontvangt een 3D ontwerp van uw entresol;
  • Kies voor kolomroosters tot wel 18 meter;
  • Ga voor een vloerbelasting tot 4.000 kg/m2;
  • Kies een gewenste kleur voor de poederafwerking van uw entresol;
  • Een gratis structurele berekening en onderzoek op locatie;
  • Het gehele proces wordt voor u verzorgd.
 

Richt uw magazijn efficiënt in


Een entresol kan u ondersteunen bij het efficiënt inrichten van uw magazijn. U kiest voor een entresol omdat u meer ruimte nodig heeft, het is belangrijk om deze ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Belangrijk hierbij is om uw collega’s of medewerkers te vragen naar ervaringen. Zij werken dagelijks in het magazijn en kunnen u precies vertellen wat er anders of beter zou kunnen. Houd ook rekening met de ‘algemene regel’ in het magazijn: pak producten vanaf de grond. Is een pallet leeg? Dan kan deze direct en eenvoudig worden afgevoerd en kan er een nieuwe pallet worden neergezet. Tot slot, houd rekening met voldoende ruimte voor laden, lossen en inpakken. Dit kan uiteraard ook onder een entresol zijn, wij zorgen dat de entresol op maat wordt gemaakt.

Entresol in uw magazijn | Profielnorm
 

De prijs van een magazijn entresol


Profielnorm is gespecialiseerd in het bouwen van entresols. Er zijn vele mogelijkheden en de entresol wordt gemaakt op basis van uw wensen en behoeften. Wij begrijpen dat de prijs van een entresol belangrijk is voor uw keuze. Voor een entresol in uw magazijn kunnen wij geen vaste prijs noemen. Dit is omdat al onze producten maatwerk zijn. Wel kunnen we u vertellen dat een entresol in uw magazijn te koop is vanaf 80 euro per vierkante meter en exclusief btw kost. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen van een entresol? Vraag Profielnorm!
 

Een voorstel voor uw magazijn?


Wilt u graag een voorstel voor uw magazijn ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder en komen met een passend advies en voorstel. Wilt u sneller alvast een prijs ontvangen? Gebruik dan onze calculator via de onderstaande button. Wij kijken er naar uit u te helpen met het zo efficiënt mogelijk inrichten van uw magazijn.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op