Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresol maken? | Laat het over aan Profielnorm

Bent u op zoek naar de mogelijkheden om een entresol te maken? Dat kunt u met een gerust hard over laten aan Profielnorm. Wij zijn een fabrikant van koudgevormde staalprofielen en entresols. Een toonaangevende organisatie in Europa. Wij geven u graag meer informatie over het maken van een industriële entresol.
 

Entresol maken


Wilt u meer ruimte in uw bedrijfspand? Bijvoorbeeld in uw magazijn? Kies dan voor het laten maken van een entresol. Een entresol maken is een ideale oplossing voor uw bedrijfspand. In een relatief korte tijd kunt u het aantal beschikbare vierkante meters vergroten. U kunt het gehele proces uitbesteden aan Profielnorm.
 

Een entresol maken of verhuizen?


Wanneer u meer ruimte nodig heeft, behoort verhuizen of uitbouwen mogelijk ook tot de opties. Vaak is het interessanter om te kiezen voor een entresol als uw bedrijfspand dat toelaat. Het bouwen van een entresol is een eenmalige investering die u gemiddeld al in 1,5 à 2 jaar terugverdiend. Bij verhuizen moet u rekening houden met extra bijkomende kosten, zoals verhuiskosten.

Entresol maken | Profielnorm
 

De prijs van een entresol


Een entresol wordt bij Profielnorm volledig op maat en geheel op basis van uw wensen gemaakt. Vandaar hebben wij ook geen vaste prijzen op de website staan. Ieder project en ieder bedrijfspand is anders. De prijs van een entresol is vanaf 80 euro per vierkante meter, exclusief btw. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de vloeroppervlakte, het aantal verdiepingen, de vloerbelasting, accessoires en kleurafwerking. Wij voorzien u daarom graag en geheel vrijblijvend van een persoonlijk voorstel.
 

Het gehele proces bij Profielnorm


Wij ontwerpen, fabriceren en monteren entresols. Wij kunnen het gehele proces voor u regelen en ontzorgen u geheel. Van persoonlijk advies tot en met de professionele montage van uw gewenste entresol. Bekijk hier het gehele proces.
 

Meer informatie over een entresol maken?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct online een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op