Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresol prijs | Ontvang snel een persoonlijk voorstel

Profielnorm geeft uw bedrijf meer ruimte met een entresol. Wij begrijpen dat de entresol prijs van belang is voor uw keuze. Een entresol is een eenvoudige manier om meer ruimte te creëren in uw bedrijfspand, maar de prijs speelt hier ook een belangrijke rol. Het is een investering, maar dit is het zeker waard. Wij vertellen u graag meer over de prijs van een entresol.
 

Entresol prijs bij Profielnorm


Een entresol van Profielnorm wordt altijd op maat gemaakt. We kunnen u daarom niet direct een prijs geven, maar voorzien u graag van een indicatie en persoonlijk advies. De prijs van een entresol is beschikbaar vanaf ongeveer 80 euro per vierkante meter, exclusief btw. De prijs hangt af van uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste vloerbelasting, de overspanningen, kleuren en accessoires voor uw entresol.
 

De terugverdientijd van een entresol


Een entresol kopen is een oplossing voor het creëren van meer ruimte, maar mogelijk is verhuizen ook een optie voor u. Wij raden u aan te kiezen voor een entresol als dit een mogelijkheid is voor uw bedrijfspand. Een entresol is een stuk rendabeler en levert minder gedoe op dan uitbouwen of verhuizen naar een nieuwe locatie. Een groot voordeel van een entresol is de terugverdientijd. Gemiddeld is de terugverdientijd van een entresol 1,5 tot 2 jaar.

Entresol prijs | Profielnorm
 

Verdubbel het aantal beschikbare vierkante meters


Met een entresol kunt u het aantal beschikbare vierkante meters in uw bedrijfspand. Zou het niet ideaal zijn om opeens twee keer zoveel ruimte te hebben in uw magazijn? U kunt er ook op een later moment voor kiezen uw entresol uit te breiden. Een entresol met meerdere verdiepingen behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kunt u uw beschikbare aantal vierkante meters zelfs verdrievoudigen of verviervoudigen.
 

Benieuwd naar uw entresol prijs?


Bent u benieuwd naar de prijs van uw toekomstige entresol? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan via onderstaande button. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren uw entresol op maat.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op