Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresolvloer in Amsterdam | Verdubbel de ruimte in uw bedrijfspand

Profielnorm is de specialist op het gebied van entresolvloeren. Doordat het ontwerpen en fabriceren van de entresolvloer volledig in-house gebeurt, kunnen wij een uitstekende kwaliteit garanderen tegen een scherpe prijs. Ontdek meer over een entresolvloer in Amsterdam van Profielnorm.
 

Entresolvloer in Amsterdam


Een entresolvloer is een uitstekende oplossing wanneer u meer ruimte nodig heeft in uw loods of magazijn. Zeker wanneer uw pand zich bevindt in of in de omgeving van Amsterdam. Een nieuw pand kopen of huren in Amsterdam is namelijk vrij duur. Een entresolvloer biedt een betaalbare oplossing die zich binnen anderhalf jaar terugverdient.

Daarbij kunt u met een entresolvloer optimaal gebruik maken van de ruimte die u heeft, zonder dat daar nieuwbouw of een verbouwing aan te pas hoeft te komen. Een entresolvloer kan namelijk uit meerdere verdiepingen bestaan, waardoor de volledige ruimte optimaal benut kan worden en uw totale vloeroppervlakte vele malen groter wordt.
 

Productie en voordelen


Een entresolvloer is een tussenvloer en wordt gemaakt van koudgevormde staalprofielen die de dragende kracht vormen van de entresolvloer. Een entresolvloer kan overspanningen tot wel 18 meter overbruggen en heeft een maximale belasting van 4.000 kg de vierkante meter. Daardoor is een entresolvloer geschikt voor iedere branche.

Wanneer u een entresolvloer nodig heeft voor de opslag van goederen kunt u ervoor kiezen om een palletopzetplaats erbij te nemen. Met een palletopzetplaats kunt u de opslag van uw goederen zo soepel mogelijk laten verlopen. We bieden diverse oplossingen voor palletverwerking aan, namelijk een palletopzetplaats met veiligheidsketting en tranenplaat, een met kantelhek of met een klaphek en zelfsluitende deuren. 
 

Kosten van een entresol


Gemiddeld genomen bent u €60,- euro (excl. btw) per vierkante meter kwijt voor een basis entresolvloer. Echter is de moeilijk in te schatten omdat de prijs mede afhankelijk is van de afmeting, het aantal etages, het draagvermogen en de accessoires. Wilt u weten hoeveel een verdiepingsvloer u zou kosten? Maak dan gebruik van onze kostencalculator en ontvang zo spoedig mogelijk een offerte op maat. 
 

Gebruik onze kostencalculator


Wilt u een entresolvloer laten monteren in uw bedrijfspand in Amsterdam? Met een entresolvloer kunt u uw beschikbare vierkante meters verdubbelen of zelfs verdrievoudigen. Wij leveren uitsluitend maatwerk, daarom worden alle entresolvloeren bij ons in-huis geproduceerd. Uw entresolvloer wordt als bouwpakket bij u afgeleverd in Amsterdam. Onze montageteams bouwen uw entresol vakkundig en snel op.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op