Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresolvloer in België | Meer ruimte voor uw bedrijf

Heeft u een bedrijfshal of magazijn in België en zijn uw verkopen dusdanig gestegen dat u maandelijks veel meer producten dient te verwerken? Dan biedt een entresolvloer wellicht een oplossing voor u. Een entresolvloer is een betaalbare oplossing om aanzienlijk meer ruimte te creëren.

Een entresolvloer is een slimme oplossing waarmee u uw beschikbare vierkante meters effectief kunt benutten. Het geeft u de mogelijkheid om niet alleen de totale oppervlakte van uw bedrijfspand te gebruiken, maar ook de hoogte. Over het algemeen bestaat een loods of showroom slechts uit een verdieping, en dat is de begane grond. Met een verdiepingsvloer kunt u een of zelfs meerdere verdiepingen creëren. Of u nu op zoek bent naar een entresolvloer in Antwerpen, Brussel of een andere plaats in België, Profielnorm regelt het voor u!
 

Maak slim en efficiënt gebruik van uw ruimte


Het eerste wat u wellicht doet als u gebrek heeft aan ruimte is op zoek naar een nieuwe ruimte om te kopen of huren. Maar over het algemeen is dit een erg dure oplossing. Een verdiepingsvloer daarentegen is een relatief goedkope optie, waarmee u jarenlang vooruit kunt. Over het algemeen geldt dat u een entresolvloer binnen anderhalf jaar heeft terugverdiend.

Een entresolvloer kost u vanaf €60,- euro per vierkante meter (excl. btw). De exacte prijs is afhankelijk van de afmeting en accesoires die u kiest. Wist u dat onze entresols tot wel 4.000 kg per vierkante meter kunnen dragen en overspanningen tot wel 18 meter kan overbruggen? Dat maakt onze vloeren uniek en zeer geschikt voor het zware werk.

Uw entresolvloer is maatwerk


Bovendien is een entresol van Profielnorm altijd maatwerk. Dat wil zeggen dat we u adviseren bij het samenstellen van uw entresolvloer. Nadat we volledig inzichtelijk hebben waar u uw vloer voor wilt gebruiken, gaan we deze ontwerpen en produceren. Dit doen we in onze fabriek met moderne en complete walstraten die de koudgevormde staalprofielen maken.

Vervolgens wordt uw vloer samengesteld en afgeleverd op locatie als bouwpakket. Ons ervaren montageteam bouwt graag uw entresolvloer op, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Het voordeel van de bouwpakketen is dat, wanneer u de vloer niet meer nodig heeft, deze ook weer af kunt breken tot een bouwpakket. Daardoor kunt u de vloer eenvoudig opslaan of doorverkopen, want een entresolvloer verliest zijn waarde niet.
 

Profielnorm levert ook uw entresolvloer in België


Profielnorm is een toonaangevende fabrikant van entresolvloeren en koudgevormde staalprofielen. We leveren entresolvloeren niet alleen in Nederland, maar door heel Europa, dus ook in België. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een entresolvloer of wilt u een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van onze kostencalculator en u heeft binnen korte tijd een persoonlijk prijsvoorstel in uw mail.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op