Kies uw taal

direct offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresolvloer berekenen | Eenvoudig en snel online met de configurator

Is uw bedrijfspand toe aan uitbreiding en wilt daarvoor een entresolvloer aanschaffen in plaats van verhuizen? Heel slim, dit scheelt namelijk een hoop kosten op de lange termijn. Vraag online eenvoudig een offerte aan voor uw entresolvloer.
 

Vorm is van invloed op de prijs


Op de site van Profielnorm geeft u de maten van uw entresolvloer op. Daarnaast is de vorm belangrijk. Wilt u een rechthoekige of vierkante tussenverdieping? Of kiest u voor een L-vormige of U-vormige verdiepingsvloer? Vervolgens bepaalt u welke afwerking de vloer krijgt en wat het draagvermogen gaat zijn. Gemiddeld kost een entresolvloer rond 60 euro per vierkante meter. Dit is de prijs voor een voordelige entresolvloer, de prijs is afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Een op maat gemaakte entresolvloer van Profielnorm: entresolvloer berekenen

Extra toevoegingen aan een entresolvloer


Een extra vloer vraagt niet alleen om de juiste maten en gewenste vorm, maar ook om extra trappen, anti-slipmatten, et cetera. Welke trappen, van welk material, in welke kleur en of u extra anti-slip of iets dergelijks wilt toevoegen is helemaal aan u. Hiervoor gaan we met u in gesprek om tot een duidelijk plan van aanpak te komen.

Bent u beniewd wat een entresolvloer in uw bedrijfspand zou kosten? Voltooi de drie stappen van de configurator en u ontvangt spoedig een offerte op maat.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op