Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresolvloer in Emmen | Extra ruimte voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw magazijn of bedrijfshal te vergroten in Emmen? Een entresolvloer van Profielnorm biedt wellicht een uitkomst. Een entresol is een betaalbare en eenvoudige oplossing als u meer ruimte nodig heeft in uw bedrijfspand. Als u de tussenvloer niet meer nodig heeft, kunt u hem gemakkelijk verkopen of (tijdelijk) opslaan. Ontdek meer over een entresolvloer in Emmen.
 

Entresolvloer in Emmen in uw bedrijfspand


Is uw voorraad dusdanig gegroeid dat u meer plek nodig heeft om deze op te slaan? Gaat u uw fabriek uitbreiden met een extra productielijn? Een (nieuw) pand huren in Emmen is een dure oplossing wanneer u op zoek bent naar een grotere ruimte voor uw bedrijf. Het is vaak voordeliger om voor een tussenverdieping te kiezen. Zo creëert u op een efficiënte manier extra vloeroppervlak en benut u uw huidige pand optimaal. Bovendien verdient een entresolvloer zich gemiddeld binnen 1,5 jaar terug.
 

3 voordelen van een entresolvloer t.o.v. een nieuw pand in Emmen

 
  1. Met een entresolvloer kunt u de beschikbare ruimte optimaal benutten en zelfs verviervoudigen. Stel dat u een nieuw pand huurt, met het dubbele aantal vierkante meters ten opzichte van uw huidige pand, dan betaalt u nog steeds een hoger bedrag per vierkante meter dan wanneer u een tussenverdieping monteert. Bovendien kunt u met een entresol meer vierkante meters benutten in uw huidige gebouw, omdat een entresolvloer tot wel 4 verdiepingen hoog gemonteerd kan worden.
  2. Een entresolvloer kan binnen aanzienlijke tijd gemonteerd worden in uw bedrijfspand in Emmen. Wij beheren het gehele productieproces waardoor we snel en efficiënt kunnen werken. We maken uw entresolvloer geheel op maat, leveren deze aan u uit en kunnen deze voor u monteren. Het zoeken en huren van een nieuw pand en het verhuizen van uw spullen kost aanzienlijk meer tijd. Dit is kostbare tijd die u niet in uw bedrijf kunt investeren.
  3. Een entresol is altijd uit te breiden met een extra verdieping of accessoires. Dus komt u er naar een paar jaar achter dat u nog meer ruimte nodig heeft? Dan monteren we eenvoudig een verdieping bovenop uw tussenvloer (mits uw magazijn hoog genoeg is).

Entresolvloer Emmen? Profielnorm regelt het voor u!
 

Wat kost een entresolvloer?


Een entresolvloer voor uw bedrijfspand in Emmen kost vanaf ongeveer €80,- euro per vierkante meter (excl. btw). Een exacte prijs is lastig in te schatten, omdat de kosten per vierkante meter afhankelijk zijn van het draagvermogen en de RAL-kleur die u kiest. Dit is een basis prijs, zonder bijzonderheden en extra toevoegingen of aanpassingen. Onze vloeren hebben een draagvermogen van 4000 kilogram per vierkante meter en kunnen overspanningen overbruggen tot wel 18 meter. Daardoor zijn ze ook heel geschikt voor het zwaardere werk. Wilt u weten wat een entresolvloer u zou kosten?
 

Profielnorm levert en monteert entresolvloeren ook in Emmen


Wanneer wij uw vloer hebben ontworpen en geproduceerd, leveren we hem in bouwpakketten bij u af. U kunt er vervolgens voor kiezen om de vloer zelf te monteren (kostenbesparend), maar onze ervaren montageteams kunnen dit ook voor u uit handen nemen (100% ontzorgd). Waar u ook voor kiest, met een entresolvloer van Profielnorm voor uw bedrijfspand in Emmen, bent u verzekerd van een tussenvloer van de beste kwaliteit.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op