Kies uw taal

direct offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresolvloer in uw hal laten plaatsen

Laat een entresolvloer in uw hal plaatsen, dan verdubbelt, verdrievervoudigd of zelfs verviervoudigd niet alleen u uw vloeroppervlak, maar hoeft u bovendien niet te verhuizen. Een entresolvloer is een praktische en effectieve manier om de ruimte in uw bedrijfshal optimaal te benutten. Er is geen grote verbouwing of verhuizing nodig. Daarnaast is een entresolvloer laten plaatsen in veel gevallen goedkoper dan compleet verbouwen of zelfs verhuizen.
 

Entresolvloer in uw hal


Bij het laten plaatsen van een entresolvloer in uw hal komt relatief weinig tijd, energie en papierwerk kijken in vergelijking met een grote verbouwing of verhuizing. Daarnaast komen er relatief weinig kosten bij kijken in vergelijking met een grote verbouwing of verhuizing. U kunt eenvoudig een entresolvloer (laten) plaatsen, mits uw hal daar hoog genoeg voor is. Als de hal dusdanig hoog is, kunt u zelfs kiezen voor niet één, maar twee of drie entresolvloeren. Zo creëert u extra vloeroppervlak en/of opslagruimte. U kunt uw entresolvloer(en) zelf plaatsen, maar ons ervaren en gespecialiseerde montageteam kan dit ook voor u doen. Zo kunt u door met de gang van alledag en heeft u binnen korte tijd dubbel zoveel vloeroppervlak. Daarnaast verdient u een entresolvloer van Profielnorm vaak binnen anderhalf jaar terug.


Entresolvloer hal laat u plaatsen door de experts van Profielnorm

Kostenoverzicht


U verdient een entresolvloer dus vaak binnen anderhalf jaar terug, soms zelfs nog sneller. Een entresolvloer laten plaatsen is hoe dan ook voordeliger dan verhuizen of een grote verbouwing. U betaalt namelijk voor een nieuwe loods gemiddeld 40 tot 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter per jaar. Dit is exclusief kosten voor gas/water/licht en (weliswaar eenmalige) verhuiskosten. Een nieuwe entresolvloer in een hal laten plaatsen kost gemiddeld eenmalig vanaf 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter. Dit is een vanaf prijs, de uiteindelijke prijs is afhankelijk van uw wensen en behoeften. Verhuiskosten en andere maandelijks terugkerende kosten voor gas/water/licht heeft u hierbij niet of worden minimaal uitgebreid.
 
 

Verhuizen

Verdiepingsvloer

Kosten

40 tot 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter per jaar

 

Eenmalige verhuiskosten

 

Maandelijkse kosten voor gas/water/licht

Vanaf 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter

 

Geen bijkomende kosten


 

Gebruik onze calculator


Het bovenstaande kostenoverzicht zijn gemiddelde prijzen. Iedere hal en ieders wensen zijn anders wat vraagt om een diverse aanpak. De kosten om een entresolvloer in uw hal te laten plaatsen, kunnen dus iets hoger of lager uitvallen. Een handige en snelle manier om de exacte prijs voor een entresolvloer voor uw hal uit te rekenen, is door onze online calculator te gebruiken. Klik op de knop onderaan de pagina, vul alle benodigde gegevens in en ontvang binnen twee minuten een persoonlijke offerte. Op deze manier heeft u snel een concreet en persoonlijk kostenoverzicht.
 

Voordelen van Profielnorm


Alle entresolvloeren van Profielnorm zijn voorzien van het CE-label. Dat houdt in dat ze van beproefde kwaliteit zijn. We hebben een aantal voordelen voor u op een rij gezet:
   ✔️ Gratis en snel een persoonlijke offerte
   ✔️ Entresolvloer van beproefde kwaliteit door het CE-label
   ✔️ (De)montage van de entresolvloer door onze eigen medewerkers
   ✔️ Hoogwaardige afwerking in RAL-kleur naar keuze
   ✔️ Kolomroosters tot 18 meter, laadt tot 4.000 kg/m2
   ✔️ Mogelijkheid tot (later) accessoires toevoegen, zoals trappen of leuningen

Er zijn nog veel meer voordelen van een entresolvloer van Profielnorm. Zo denken we met u mee bij het ontwerp, geven we vrijblijvend advies, komen onze eigen medewerkers uw entresolvloer in uw hal (de)monteren en verzorgen we een jaarlijkse keuring voor uw vloer. Een entresolvloer is een voordelige, maar toch een waardeverhogende investering voor uw bedrijfshal.

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een entresolvloer in uw hal? Of wilt u dat een van onze ervaren, gespecialiseerde medewerkers met u meekijkt en advies geeft? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen of vraag geheel vrijblijvend een persoonlijke offerte aan via onderstaande button. We helpen u graag verder.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op