Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresolvloer kopen van hoogstaande kwaliteit

Een entresolvloer van Profielnorm biedt u de mogelijkheid om het vloeroppervlak van uw opslagruimte te vergroten. Entresolvloeren zijn een ideale uitkomst en daarbij zullen ze zich binnen een korte tijd van ongeveer anderhalf jaar al terugverdienen. Een entresolvloer kopen vormt daarmee een duurzame, eenmalige investering voor uw organisatie!
 

Entresolvloer kopen van Profielnorm 


Op onze entresolvloeren worden spaanplaten toegepast. Deze platen produceren we volgens de gestelde Europese normen en worden in de standaard P6 kwaliteit geleverd. U heeft hierbij de keuze tussen: 8 mm P6 met een witte onderzijde en een naturel bovenzijde en een basisoplossing óf 38 mm P6 met een witte onderzijde en een C-dur de lux bovenzijde met een gemiddeld antislip effect en een marmerkleurig oppervlak óf 38 mm P6 met een witte onderzijde en een antislip bovenzijde met een hoog antislip effect en een grijs oppervlak. Entresolvloeren van Profielnorm worden gemaakt met koudgevormde staalprofielen. Deze profielen worden toegepast als liggers om zo de dragende kracht te ondersteunen. De stalen kolommen ondersteunen hierbij de hoofd- en kinderbalken. De staalconstructies kunnen tot wel 18 meter overbruggen en tot maar liefst 4000 kg/m2 dragen.

De constructie wordt uiteraard voorzien van een stalen leuning die voldoet aan de internationale veiligheidseisen. Hierbij kunt u kiezen uit de standaarduitvoering, de kindvriendelijke uitvoering met aaneengesloten spijlen en de uitneembare uitvoering. Om de vloer te betreden is uiteraard een trap nodig. Ook deze bestaan uit staal en zijn voorzien van roostertreden, maar hardhouten treden zijn ook mogelijk. Omdat we de gehele constructie zelf produceren is het mogelijk om uw specifieke wensen aan ons door te geven. Zo kunt u voor de trap bijvoorbeeld de hellingshoek bepalen of kiezen voor het toepassen van verschillende profielen.

Entresolvloer kopen? Profielnorm is een toonaangevende Europese fabrikant

Kosten van een entresolvloer


Onze vloeren zijn te koop vanaf €60,- (excl. BTW) per vierkante meter. Deze prijs is natuurlijk vele malen voordeliger dan wanneer u een hele verbouwing moet uitvoeren om het oppervlak van uw opslagruimte te vergroten. De prijs voor uw entresolvloer kunt u gemakkelijk via de calculator bereken. Met de calculator kunt u in drie eenvoudige stappen de prijs opvragen. Tijdens de eerste stap vult u specificaties in zoals de indeling, de afmetingen en de eigenschappen als de RAL-kleur, het vloeroppervlak, aantal etages en het draagvermogen. Daarnaast kunt u accessoires als een palletopzetplaats of een kooiladder toevoegen. Vervolgens vult u uw gegevens in. De laatste stap omvat het berekenen van de entresolvloer die geheel voldoet aan uw wensen!

Laat hem plaatsen of doe het zelf! Bent u zelf handig met gereedschap? U kunt de entresol helemaal zelf plaatsen als u wilt. Wij zullen de vloer dan als bouwpakket bij u leveren. De constructie wordt dan in stukken opgeleverd. Op die manier kunt u de vloer helemaal zelf opbouwen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de entresolvloer door ons te laten plaatsen. Onze ervaren monteurs kunnen de vloer op ieder geschikt moment bij u komen plaatsen. We doen dit snel en vakkundig hierdoor ervaart u niet al te veel overlast en kunt u uw eigen werkzaamheden gewoon doorzetten.
 

Over Profielnorm


Profielnorm is specialist in het ontwerpen, fabriceren en monteren van entresolvloeren. Wij produceren, controleren, ontwikkelen en innoveren constant. Dankzij onze ervaring is het voor ons mogelijk om u te voorzien van een duidelijk, helder advies. Heeft u vragen over het kopen van een entresolvloer? Wilt u graag persoonlijk advies van een van onze gespecialiseerde medewerkers of heeft u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van de ideale oplossing.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op