Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresolvloer in Leeuwarden | Het aantal vierkante meters uitbreiden

Op zoek naar mogelijkheden om het aantal beschikbare vierkante meters van uw bedrijfsruimte in Leeuwarden te vergroten? Dan biedt een entresolvloer een perfecte oplossing. Een entresolvloer - ook wel tussenvloer of verdiepingsvloer genoemd - is een extra verdieping binnen uw bedrijfsruimte.

Een tussenvloer biedt een relatief goedkope oplossing bij gebrek aan ruimte. Heeft u bijvoorbeeld meer opslagruimte nodig in uw magazijn? Of wilt u uw showroom vergroten? Met een entresolvloer heeft u dit snel voor elkaar. Tevens verdient een entresol zichzelf binnen 1,5 tot 2 jaar terug. Het is daardoor een goedkopere oplossing dan nieuw- of aanbouw.
 

Maak efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte


Vaak heeft u in een magazijn of showroom veel kubieke meters tot uw beschikking, echter worden deze meestal niet benut. Een bedrijfsruimte beschikt over het algemeen over de begane grond, en daar houdt het mee op. Ook door een paar stellingen te plaatsen kunt u de ruimte niet efficient benutten.

Met een tussenverdieping kunt u daarentegen wél goed gebruik maken van de ruimte die u heeft. De tussenvloer kan uit meerdere lagen bestaan, tot wel drie verdiepingen, waardoor uw vloeroppervlak verviervoudigd. De enige voorwaarde is dat uw bedrijfshal, magazijn of loods hoog genoeg is. Is uw bedrijfsruimte tien meter hoog? Dan is het mogelijk om drie verdiepingen te creëren.
 

Een slimme oplossing voor slimme ondernemers


Verhuizen, aan- of nieuwbouw is niet langer noodzakelijk wanneer u voor een entresolvloer kiest. Maar dat is niet het enige voordeel, het monteren van een tussenvloer kent nog vele andere voordelen. We noemen er een aantal:
  1. Een tussenvloer is demontabel en behoudt zijn waarde. Heeft u de vloer niet langer nodig? Dan kunt u de vloer eenvoudig demonteren en opslaan of doorverkopen. 
  2. Een entresolvloer van Profielnorm heeft een draagvermogen tot 4.000 kilogram per vierkante meter, ook kan de vloer overspanningen tot wel 18 meter overbruggen. Daardoor is hij uitermate geschikt voor zware belasting. 
  3. Heeft u later nog meer ruimte nodig? Een verdiepingsvloer is achteraf eenvoudig uit te breiden met een extra verdieping of extra onderdelen. 
 

Dit kost een nieuwe entresolvloer in Leeuwarden


Een nieuwe entresolvloer kost vanaf €60,- euro per vierkante meter (exclusief btw). De exacte prijs van uw nieuwe entresolvloer is afhankelijk van het draagvermogen dat u nodig heeft en de accessoires die u kiest. Een van onze medewerkers kan u uitstekend adviseren over welk soort vloer het beste bij uw bedrijf past.

Wilt u de exacte prijs berekenen? Gebruik dan onze kostencalculator. Kies de gewenste indeling: rechthoek, vierkant, U-vorm of juist L-vorm en vul de afmetingen in. Selecteer de gewenste RAL-kleur en accessoires en bepaal het draagvermogen per vierkante meter. U ontvangt spoedig een scherp prijsvoorstel in uw mailbox.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op