Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Entresolvloer voor uw magazijn voor een flinke oppervlakte-uitbreiding

Een groter magazijn huren? Ga voor een goedkopere, maar kwalitatieve oplossing: een entresolvloer. Een entresolvloer in een magazijn plaatsen, is een mooie, effectieve manier om de ruimte optimaal te benutten. U verdubbelt de beschikbare vierkante meters en er is geen verbouwing of nieuwbouw nodig. Daarnaast is een entresolvloer ook vele malen voordeliger dan verhuizen. Lees verder voor alle voordelen en kosten.
 

Een entresolvloer in uw magazijn


Verhuizen naar een grotere ruimte is dus niet nodig. Als uw magazijn hoog genoeg is, kunt u er voor kiezen om eenvoudig een entresolvloer te (laten) plaatsen. Met een entresolvloer creëert u een extra verdieping in de bestaande ruimte. Het plaatsen van een entresolvloer kost vele malen minder tijd en energie dan een verhuizing. Daarnaast verdient u een entresolvloer vaak binnen anderhalf jaar terug en is verhuizen naar een bedrijfspand met een groter oppervlak magazijnruimte veel duurder met alle eenmalige en terugkerende kosten.
 

Kostenoverzicht verhuizen versus entresolvloer


De terugverdientijd van een stalen entresolvloer is dus ongeveer anderhalf jaar, vaak zelfs nog minder. Dit is veel voordeliger dan verhuizen als u deze twee naast elkaar legt. Voor een nieuwe loods betaalt u gemiddeld 40 tot 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter per jaar. Dit is nog exclusief alle bijkomende kosten zoals gas/water/licht en (weliswaar eenmalige) verhuiskosten. Een entresolvloer in een magazijn kost vanaf 80 euro (excl. BTW) per vierkante meter. Hier heb je geen verhuiskosten en terugkerende kosten voor gas/water/licht. Die heeft u namelijk al, omdat u in het huidige pand blijft, maar deze enkel uitbreidt.
 
 

Verhuizen 

Entresolvloer 

Kosten 

  • 40 tot 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter per jaar
  • Eenmalige verhuiskosten
  • Maandelijkse kosten voor gas/water/licht 
  • Vanaf 80 euro (excl. BTW) per vierkante meter
  • Geen bijkomende kosten 
 

Gebruik onze calculator


Bovenstaande prijzen zijn geschatte prijzen. Ieder magazijn is anders, dus voor iedere ruimte wordt een andere aanpak gevraagd. Hierdoor kunnen de kosten soms net iets hoger, of lager uitvallen. Een betrouwbare manier om de exacte prijs voor een entresolvloer in uw magazijn uit te rekenen, is om onze online calculator te gebruiken. U vult alle benodigde gegevens in en ontvangt vervolgens per mail een prijsvoorstel. Zo heeft u snel en eenvoudig een overzicht van de kosten.
 

Waardeverhogende investering


Alle entresolvloeren, ook om in een magazijn te plaatsen, van Profielnorm zijn voorzien van het CE-label en zijn daarmee van beproefde kwaliteit. Ze bieden een effectieve en betaalbare oplossing voor uw ruimteproblemen. De uitbreiding van uw magazijnoppervlak door middel van een entresolvloer vormt zo een voordelige en waardeverhogende investering.

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een entresolvloer in uw magazijn? Of wilt u dat een van onze ervaren, gespecialiseerde medewerkers met u meekijkt en advies geeft? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op