Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Entresolvloer met meerdere verdiepingen | Veel extra ruimte

Een entresolvloer is een ideale manier om de ruimte in uw bedrijfspand optimaal te benutten. Profielnorm maakt uw entresolvloer geheel op maat en gebaseerd op uw wensen. Afhankelijk van de hoogte van uw pand kunt u zelfs meerdere verdiepingen plaatsen. Zo kunt u in een relatief korte tijd het aantal vierkante meters verdubbelen, verdrievoudigen of zelfs verviervoudigen. Het is van belang dat de hoogte van uw pand dan minimaal 10 meter is. Er moet namelijk genoeg ruimte zijn om de entresolvloer met meerdere verdiepingen te plaatsen.
 

Vloerbelasting van een entresolvloer


Iedere entresolvloer heeft een ander draagvermogen. De keuze voor de vloerbelasting van een entresolvloer is afhankelijk van het doel van de entresolvloer. Wat wilt u op de entresolvloeren gaan plaatsen en wat is de bestemming ervan. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij voor een passend voorstel. Wist u dat het draagvermogen van een entresolvloer bij Profielnorm wel kan oplopen tot 4.000 kilo per vierkante meter?
 

Het proces bij Profielnorm


Profielnorm ondersteunt u bij elke stap bij de aanschaf van een entresolvloer. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en monteren van entresolvloeren. Wij fabriceren de tussenvloeren in onze eigen fabriek, waardoor wij u de garantie kunnen bieden voor perfecte kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u perfect adviseren. Ons proces is dan ook als volgt opgebouwd: advisering, engineering, productie, Transport & montage en tot slot de keuringen. Wij staan in voor de kwaliteit van onze geleverde producten.

Entresolvloer met meerdere verdiepingen van Profielnorm
 

Kosten van een entresolvloer met meerdere verdiepingen


De kosten van een entresolvloer met meerdere verdiepingen zijn afhankelijk van uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de verdiepingen en het draagvermogen of de vloerbelasting. Daarnaast is het afhankelijk van de overspanningen. De overspanningen van de entresolvloeren van Profielnorm kunnen tot wel 18 meter overbruggen. Het is daarom lastig om u direct de kosten voor te schotelen. De prijs voor uw entresolvloer is afhankelijk van uw wensen en behoeften. Een entresolvloer is te koop vanaf 80 euro per vierkante meter en exclusief BTW.
 

Meer weten over een entresolvloer met meerdere verdiepingen?


Wilt u graag meer informatie over een entresolvloer met meerdere verdiepingen en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Daarnaast kunt u ook alvast een offerte opvragen met behulp van onze kostencalculator. Klik op de onderstaande button en vraag direct vrijblijvend en gemakkelijk een offerte aan voor uw entresolvloer met meerdere verdiepingen.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op