Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresolvloer prijs | Een scherpe prijs voor uw nieuwe entresolvloer

Een entresolvloer is een eenvoudige manier om meer ruimte te creëren in uw bedrijfspand. De entresolvloer prijs van Profielnorm is scherp voor een nieuwe entresolvloer. De entresolvloer is te koop vanaf 60 euro per vierkante meter, exclusief btw. Meer informatie en vrijblijvend direct een offerte ontvangen? Lees verder!
 

Entresolvloer prijs


Zoals u in de introductie heeft gelezen koopt u een entresolvloer gemiddeld vanaf 80 euro per vierkante meter (exclusief btw). Profielnorm maakt de entresolvloer geheel voor u op maat. Hierdoor kunnen de prijzen verschillen. Het prijsverschil hangt onder andere af van de gewenste vloerbelasting, afmetingen van de overspanningen, kleuren en accessoires die u wilt toevoegen. Benieuwd wat uw gewenste nieuwe entresolvloer gaat kosten? Gebruik onze handige calculator en ontvang binnen een paar minuten een offerte. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend!
 

Waarom niet uitbouwen of verhuizen?


Als u op zoek bent naar een oplossing om meer ruimte te creëren heeft u vast ook gedacht aan uitbouwen of verhuizen. Wist u dat een entresolvloer een stuk rendabeler is en minder gedoe oplevert? Met behulp van een entresolvloer kunt u de ruimte optimaal benutten, zo kunt u zelfs kiezen voor een entresolvloer met meerdere verdiepingen en uw beschikbare ruimte verviervoudigen. Er moet wel voldoende ruimte zijn om te kiezen voor het verviervoudigen. Daarnaast heeft u geen gedoe met verhuizen of uitbouwen, dit brengt ook een hoop extra kosten met zich mee. Tot slot is de gemiddelde terugverdientijd van onze entresolvloeren minder dan 1,5 jaar!

Entresolvloer prijs | Een scherpe prijs voor uw nieuwe entresolvloer

Uw entresolvloer later uitbreiden


Een belangrijk voordeel van een entresolvloer is de aanpasbaarheid. Zo kunt u er op een later moment altijd voor kiezen uw entresolvloer verder uit te breiden. Ook hier zijn er weer vele mogelijkheden. Wilt u graag de entresolvloer zelf uitbreiden of vergroten? Geen enkel probleem. Wilt u graag een extra trap of nieuwe extra veilige leuningen plaatsen? Ook dat is mogelijk! Het mag duidelijk zijn dat een entresolvloer een waarde verhogende investering is voor uw organisatie. Mocht er na een tijd blijken dat u de vloer niet meer nodig heeft, is het ook makkelijk te demonteren en op te slaan of te verkopen. De entresolvloer prijs van Profielnorm is erg interessant.
 

Waarom een nieuwe entresolvloer in plaats van een tweedehands entresolvloer kopen?


Als u online gaat zoeken komt u ook veel tweedehands entresolvloeren tegen voor interessante prijzen. Echter is het belangrijk om een goede afweging te maken. Een gebruikte entresolvloer kan gloednieuw lijken, maar schijn bedriegt. Waarschijnlijk zult u met een tweedehands entresolvloer iets goedkoper uit zijn, maar wij adviseren u voor een nieuwe entresolvloer te gaan. Onze constructeurs zijn gespecialiseerd in het samenstellen van de door u gewenste entresolvloer. Hier komen belangrijke onderdelen bij kijken zoals bijvoorbeeld het draagvermogen. De gebruikte entresolvloer kan mogelijk maar 500 kg per vierkante meter dragen, terwijl u het dubbele nodig heeft. Veiligheid staat bij Profielnorm voorop! Daarnaast kunnen wij het gehele proces voor u verzorgen en loopt u niet de kans dat er essentiële onderdelen missen.
 

Bereken gemakkelijk uw entresolvloer prijs


Om te ontdekken wat de kosten zijn van uw nieuwe entresolvloer kunt u onze calculator gebruiken. In slechts 3 stappen ontvangt u van ons, geheel vrijblijvend, een offerte. Zo kunt u eventueel ook het kostenverschil met een gebruikte entresolvloer bekijken en ontdekken wat de beste optie is. Onze experts en adviseurs staan uiteraard ook voor u klaar! U kunt ook gerust met hen contact opnemen voor meer informatie of een op maat gemaakt advies.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op