Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresolvloer van Profielnorm: alle prijzen en kosten op een rij

Een nieuwe entresolvloer kost ongeveer 80 euro (excl. btw) per vierkante meter. Dit is de entresolvloer prijs voor een eenvoudige vloer, met economische rasters en zonder bijzonderheden. De prijs hangt onder andere af van de grootte van de vloer, kleuren, de gewenste op maat gemaakte trappen, relingen, et cetera. Wilt u weten wat u kwijt bent aan het laten maken en/of plaatsen van een entresolvloer? Bereken de entresolvloer prijzen en kosten met onze handige calculator, geheel vrijblijvend.
 

Afwerking en montering


Wilt u één trap naar de entresolvloer of juist meerdere trappen? Wilt u de vloer afwerken met een antisliplaag of verzinkte staalroosters aanbrengen voor optimale rookafvoer? Monteren uw medewerkers zelf de entresolvloer of schakelt u liever de professionle hulp van Profielnorm in? En wilt u kindvriendelijk leuningwerk? Er is in goed overleg ontzettend veel mogelijk.

Entresolvloer prijzen en kosten
 

Entresolvloer prijs bij Profielnorm


In de introductie heeft u al gelezen dat de prijs van een entresolvloer start vanaf ongeveer 80 euro per vierkante meter, exclusief btw. Wij kunnen u niet direct een prijs geven, omdat al onze entresolvloeren op maat worden gemaakt. Wij begrijpen dat ieder bedrijfspand anders is en u andere wensen heeft dan uw buren. Daarom leveren wij altijd maatwerk en denken wij graag met u mee. De entresolvloer prijs is dan ook voor iedere entresolvloer anders. Op basis van uw wensen en behoeften maken wij geheel vrijblijvend een prijsvoorstel.
 

Maatwerk voor optimaal gebruik


Bij Profielnorm leveren we maatwerk entresolvloeren. Een entresolvloer past hierdoor altijd en u benut de maximale ruimte van uw magazijn, bedrijfsruimte of loods. De kosten van een nieuwe entresolvloer verdient u zo weer terug. Als u besluit om (tijdelijk) een nieuwe loods te huren, dan betaalt u daarvoor gemiddeld 40 tot 60 euro (excl. btw) per m2 per jaar. Dat is dan nog exclusief extra kosten, zoals verhuiskosten en gas/water/licht. De terugverdientijd van een Profielnorm entresolvloer is gemiddeld minder dan 1,5 jaar. Een stuk rendabeler én geen gedoe met een verhuizing.
 

Entresolvloer kopen


Bent u benieuwd geworden naar alle voordelen van een entresolvloer? Dit leest u op onze pagina over entresolvloeren. Als u helemaal enthousiast geworden bent kunt u direct online een offerte aanvragen voor uw bedrijfshal. Vul de informatie in slechts 3 stappen in en ontvang zo spoedig mogelijk een scherpe offerte van onze experts. Wilt u extra, vakkundig advies, neem contact op. We helpen u graag verder.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op