Kies uw taal

direct offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresolvloer in Rotterdam | Verdubbel uw vloeroppervlak

Heeft u een loods, magazijn of showroom in Rotterdam en bent u op zoek naar mogelijkheden om deze te vergroten? Met een entresolvloer kunt u uw totale oppervlakte vergroten zonder dat daar een dure verbouwing of nieuwbouw voor nodig is. Een tussenvloer is dan ook een relatief goedkope oplossing.
 

Entresolvloer in Rotterdam


Heeft u een grote loods in de Spaanse Polder? Of juist een showroom in Rotterdam Noord-West? Waar uw bedrijf ook gevestigd is, verhuizen naar een groter pand in Rotterdam is duur. Een entresolvloer is een relatief goedkope oplossing die zichzelf binnen anderhalf jaar terugverdient.

De mogelijkheden van een entresolvloer zijn eindeloos. Zo zijn onze entresolvloeren later altijd nog uit te breiden met een paar extra meters vloeroppervlak of een extra verdieping bovenop de huidige entresolvloer. Daarnaast kunnen losse accessoires ook later nog toegevoegd worden zoals een trap of een palletopzetplaats.
 

De voordelen van een tussenvloer


Het belangrijkste voordeel van een entresolvloer is dat u uw totale vloeroppervlak kan verdubbelen (of verdrievoudigen) zonder dat u daarvoor hoeft te verbouwen. De gemiddelde bedrijfsruimte is zes tot acht meter hoog, met een entresolvloer kunt u deze ruimte maximaal benutten. Bovendien behoudt een entresolvloer zijn waarde. Dat betekent dat u de vloer, indien nodig, in de toekomst weer kunt verkopen.
 

Over Profielnorm


Profielnorm is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en monteren van entresolvloeren. Allereerst kunnen wij u adviseren bij het kiezen van een passende opslagoplossing. Vervolgens gaan onze engineers aan de slag met het tekenen van uw entresolvloer. In onze fabriek wordt uw vloer vervolgens geproduceerd en als bouwpakket bij u afgeleverd. Onze montageteams kunnen de vloer vakkundig en snel voor u opbouwen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen.
 

Gebruik onze kostencalculator


Een entresolvloer is maatwerk, daarom hebben wij geen vaste prijs voor onze entresolvloeren. Bent u benieuwd hoeveel een entresolvloer u kost? Gebruik onze kostencalculator en vraag in drie stappen eenvoudig een offerte op. U hoeft alleen de specificaties van de entresol in te vullen en wij sturen u een offerte op.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op