Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresolvloer samenstellen | Geheel op basis van uw wensen

Wilt u graag meer ruimte creëren? Dan is een entresolvloer een perfecte oplossing. Met een entresolvloer van Profielnorm kunt u uw ruimte verdubbelen of zelfs verdrievoudigen of verviervoudigen. Profielnorm is een toonaangevende Europese fabrikant van entresolvloeren en koudgevormde staalprofielen. Wij maken uw entresolvloer geheel op maat. Zo kunt u zelf een entresolvloer samenstellen in overleg met onze professionals. Wij staan voor maatwerkoplossingen met een up-to-date en gecertificeerd productieproces.
 

Wat is een entresolvloer?


Voordat u meer informatie wilt over een entresolvloer, is het goed om te weten wat een entresolvloer is. Een entresolvloer is een zelfdragende constructie boven het vloeroppervlak die tussen twee verdiepingen wordt gebouwd. De entresolvloeren bieden u gemakkelijk en snel extra ruimte.
 

Voordelen van een entresolvloer


Wanneer u meer ruimte nodig heeft zijn er verschillende mogelijkheden. Waarschijnlijk is verhuizen een oplossing waar al snel aan wordt gedacht. Echter kan een entresolvloer een goede oplossing zijn. Naast het feit dat een entresolvloer gemakkelijk en snel extra ruimte biedt zijn er meer voordelen. Zo verdient u een entresol gemiddeld binnen 1,5 jaar terug en kunt u later altijd nog verder uitbreiden. Benieuwd naar alle voordelen? Lees hier meer over 5 voordelen van een entresolvloer.

Entresolvloer samenstellen bij Profielnorm
 

De vloerbelasting van een entresolvloer


Bij het samenstellen van een entresolvloer is de vloerbelasting van een entresolvloer van belang. Iedere entresolvloer wordt op maat gemaakt en heeft daarom een ander draagvermogen. Het draagvermogen van een entresolvloer van Profielnorm kan oplopen tot 4.000 kilogram per vierkante meter. Het is daarom bij een entresolvloer samenstellen van belang dat we het doel van de entresolvloer duidelijk voor ogen hebben.
 

Vele mogelijkheden


Profielnorm verzorgt het gehele proces voor u: van persoonlijk advies, samenstellen en ontwerp tot en met de professionele montage. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en het monteren van entresolvloeren. De tussenvloeren worden geheel geproduceerd in onze eigen fabriek, hierdoor kunnen wij u de garantie bieden voor perfecte kwaliteit.
 

Entresolvloer samenstellen?


Wilt u een entresolvloer samenstellen en zelf ontwerpen? Profielnorm helpt u graag verder! Neem gerust contact op met onze experts voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat de entresolvloer geheel aan uw eisen voldoet.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op