Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Entresolvloer uitbreiden | Profielnorm

Wilt u graag uw entresolvloer uitbreiden? Dat kan bij Profielnorm. Wij hebben oneindig veel mogelijkheden om uw entresolvloer uit te breiden. U kunt daarbij denken aan het toevoegen van accessoires, zoals een trap of leuning, maar ook een hele nieuwe verdieping. Wij verzorgen voor u het gehele proces.
 

Entresolvloer uitbreiden


Een entresolvloer is een waarde verhogende investering voor het pand van uw onderneming. Het is dan ook gemakkelijk mogelijk om uw entresolvloer uit te breiden. Mocht u de ruimte niet direct nodig hebben maar na een aantal jaar toch graag extra ruimte willen creëren? Laat uw entresolvloer dan uitbreiden door Profielnorm. Of u graag een extra trap wilt plaatsen, misschien een extra veilige leuning wilt plaatsen of de entresolvloer wilt uitbreiden; het kan allemaal! Wij kunnen ervoor zorgen dat uw entresolvloer wordt vergroot. Daarnaast is het mogelijk om een hele nieuwe verdieping te plaatsen op uw huidige entresolvloer. Vraag daarom gerust naar de vele mogelijkheden bij Profielnorm!
 

De kosten van een entresolvloer


De kosten van een entresolvloer zijn helemaal afhankelijk van uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan de vloerbelasting van de entresolvloer en de accessoires. Gemiddeld genomen is een entresolvloer van Profielnorm te koop vanaf 80 euro per vierkante meter exclusief BTW. Het grote voordeel is dat u de kosten slechts een keer uitgeeft voor deze uitbreiding. Zo heeft u geen extra kosten die u waarschijnlijk bij verhuizen wel zult hebben. Daarnaast is de terugverdientijd van een entresolvloer gemiddeld 1,5 jaar. De prijs is afhankelijk van uw wensen en behoeften, al onze entresolvloeren worden op maat gemaakt. 

Een entresolvloer uitbreiden met Profielnorm

Entresolvloer uitbreiden: waarom kiezen voor Profielnorm?


Profielnorm regelt het hele proces voor u en ontzorgt u geheel. Wij zijn een toonaangevende Europese fabrikant van koudgevormde staalprofielen en entresolvloeren en bieden oplossingen geheel op maat. Van persoonlijk advies en ontwerp tot en met de professionele montage verzorgen wij de door u gewenste entresolvloer. Daarbij beschikken wij over een uitgebreide engineeringsafdeling met de know-how voor een vakbekwame en duurzame realisatie van de door u gewenste entresolvloer. U kunt altijd uw entresolvloer uitbreiden na verloop van tijd en ook kunt u kiezen voor een entresolvloer met meerdere verdiepingen.
 

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag verder! Wilt u graag direct een offerte ontvangen? Maak dan gebruik van de onderstaande button en bereken gemakkelijk de kosten van uw entresolvloer.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op