Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresolvloer in Utrecht | Benut uw ruimte optimaal

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw magazijn of bedrijfshal te vergroten in Utrecht? Wellicht biedt een entresolvloer dan een uitkomst voor u. Een entresol is een betaalbare oplossing als u meer ruimte nodig heeft in uw bedrijfspand.

Is uw voorraad dusdanig opgebouwd dat u meer plek nodig heeft om deze op te slaan? Gaat u uw fabriek uitbreiden met een extra productielijn? Een (nieuw) pand huren in Utrecht is een dure oplossing wanneer u op zoek bent naar een grotere ruimte voor uw bedrijf. Het is vaak voordeliger om voor een entresolvloer te kiezen. Bovendien verdient een entresolvloer zich gemiddeld binnen 1,5 jaar terug.
 

3 voordelen van een entresol t.o.v. een nieuw pand in Utrecht

 
  1. Met een entresolvloer kunt u de beschikbare ruimte optimaal benutten en zelfs verviervoudigen. Stel dat u een nieuw pand huurt, met het dubbele aantal vierkante meters ten opzichte van uw huidige pand, dan betaalt u nog steeds een hoger bedrag per vierkante meter dan wanneer u een entresolvloer monteert. Bovendien kunt u met een entresol meer vierkante meters benutten in uw huidige gebouw, omdat een entresolvloer tot wel 4 verdiepingen hoog gemonteerd kan worden. 
  2. Een entresolvloer kan binnen aanzienlijke tijd gemonteerd zijn. Wij beheren het gehele productieproces waardoor we snel en efficiënt kunnen werken. We maken uw entresolvloer geheel op maat, leveren deze aan u uit en kunnen deze voor u monteren. Het zoeken en huren van een nieuw pand en het verhuizen van uw spullen kost aanzienlijk meer tijd. Dit is kostbare tijd die u niet in uw bedrijf kunt investeren. 
  3. Een entresolvloer is altijd uit te breiden met een extra verdieping of accessoires. Dus komt u er naar een paar jaar achter dat u nog meer ruimte nodig heeft? Dan monteren we eenvoudig een verdieping bovenop uw tussenvloer (mits uw magazijn hoog genoeg is). 
 

Wat kost een entresolvloer? 


Een entresolvloer kost vanaf €60,- euro per vierkante meter (excl. btw). Een exacte prijs is lastig in te schatten, omdat de kosten per vierkante meter afhankelijk zijn van het draagvermogen en de RAL-kleur die u kiest. Deze weergegeven prijs is een basis prijs met economische rasters en zonder bijzonderheden. 

Onze vloeren hebben een draagvermogen van 4.000 kilogram per vierkante meter en kunnen overspanningen overbruggen tot wel 18 meter. Daardoor zijn ze ook heel geschikt voor het zwaardere werk. Wilt u weten wat een entresolvloer u zou kosten? Gebruik dan onze calculator.
 

Profielnorm levert en monteert entresolvloeren ook in Utrecht


Wanneer wij uw vloer hebben ontworpen en geproduceerd, leveren we hem in bouwpakketten bij u af. U kunt er vervolgens voor kiezen om de vloer zelf te monteren (kostenbesparend), maar onze ervaren montageteams kunnen dit ook voor u uit handen nemen (100% ontzorgd). Waar u ook voor kiest, met een entresolvloer van Profielnorm bent u verzekerd van een tussenvloer van de beste kwaliteit.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op