Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresolvloer Zeeland | Verdubbel uw beschikbare ruimte

Profielnorm is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en monteren van entresolvloeren. Het proces gebeurt bij ons volledig in-house, waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen tegen een scherpe prijs. Wilt u graag meer ruimte creëren? Ontdek de mogelijkheden voor een entresolvloer bij Profielnorm. Wij verzorgen uw entresolvloer Zeeland!
 

Entresolvloer in Zeeland


Een entresolvloer is een ideale oplossing wanneer u meer ruimte nodig heeft in bijvoorbeeld uw loods, magazijn, showroom of kantoor. Een nieuw pand kopen of huren is vrij duur. Een entresolvloer is dan een betaalbare oplossing die zorgt voor extra ruimte en zich al in circa anderhalf jaar terugverdient. U kunt met een entresolvloer optimaal gebruik maken van uw beschikbare ruimte in het pand zonder dat u moet uitbouwen of verbouwen.
 

Een entresolvloer met meerdere verdiepingen


Een tussenvloer kan uit meerdere verdiepingen bestaan. Een groot voordeel is dat u ook altijd uw entresolvloer later nog kunt uitbreiden, afhankelijk van de hoogte van de ruimte. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor een entresolvloer met meerdere verdiepingen. U kunt daarmee gemakkelijk en in een relatief korte tijd het aantal vierkante meters verdubbelen, verdrievoudigen of zelfs verviervoudigen.
 

Kosten van een entresolvloer Zeeland


De kosten van een entresolvloer Zeeland zijn afhankelijk van uw wensen. Gemiddeld kosten onze entresolvloeren vanaf 80 euro per vierkante meter (exclusief BTW). De prijs is afhankelijk van bijvoorbeeld de grootte van de verdiepingen, de vloerbelasting, overspanningen en accessoires, dit is een basis prijs.

Entresolvloer Zeeland door Profielnorm
 

Profielnorm in Tholen


Het hoofdkantoor van Profielnorm is gevestigd in Tholen. Wij kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn als u op zoek bent naar een ruimte oplossing in Zeeland. Profielnorm maakt deel uit van de PRN-Group, een internationale bedrijvengroep waar onder meer John Scott Works, Profielnorm East en ProAutNorm onderdeel van zijn.
 

Ontvang binnen een paar minuten uw offerte online


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Gebruik de onderstaande button om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen voor uw op maat gemaakte entresolvloer. Wilt u liever direct een van onze adviseurs en experts spreken? Dat kan natuurlijk ook! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op