Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Entresolvloer zelf ontwerpen | Altijd op maat gemaakt

U kunt uw entresolvloer zelf ontwerpen bij Profielnorm. Profielnorm is een toonaangevende Europese fabrikant van entresolvloeren. Al onze entresolvloeren worden geheel op maat gemaakt. Dit zorgt ervoor dat u uw entresolvloer zelf kunt ontwerpen. Op basis van uw wensen en behoeften leveren wij uw nieuwe entresolvloer.
 

Een entresolvloer zelf ontwerpen


Wij begrijpen als geen ander dat ieder bedrijfspand anders is en op een eigen manier is ingedeeld. Daarnaast hebben verschillende bedrijfspanden verschillende doelen. Gaat u een entresolvloer plaatsen voor extra opslagruimte of wordt het een uitbreiding die wordt gebruikt als kantoor in uw bedrijfshal bijvoorbeeld? Het is allemaal mogelijk en daarom kunt u de entresolvloer zelf ontwerpen. Op basis van uw wensen en behoeften gaan wij voor u aan de slag. Geen entresolvloer is hetzelfde, u kunt hem geheel zelf samenstellen.

Entresolvloer zelf ontwerpen | Profielnorm

Het proces bij Profielnorm


Profielnorm regelt het gehele proces voor u. We beginnen met persoonlijk advies voor de door u gewenste entresolvloer. Vervolgens gaan onze engineers aan de slag met uw entresolvloer en ontvangt u een 3D CAD tekening van ons. Na goedkeur gaat het project naar onze eigen fabrieken en worden de verschillende onderdelen geproduceerd. Tot slot wordt de entresolvloer als bouwpakket op uw locatie bezorgd en kunnen onze vakkundige monteurs de entresolvloer installeren. Zo hoeft u zich gedurende het proces geen zorgen te maken en nemen wij alles voor u uit handen. In slechts 4 stappen een entresolvloer van Profielnorm.
 

Een entresolvloer met meerdere verdiepingen


Wist u dat u zelfs kunt kiezen voor een entresolvloer met meerdere verdiepingen? Zo kunt u tot wel 3 extra verdiepingen plaatsen in uw bedrijfspand. In een relatief korte tijd kunt u het aantal vierkante meters verviervoudigen, dit is uiteindelijk een stuk goedkoper dan verhuizen naar een nieuw pand of uitbouwen. Met een entresolvloer van Profielnorm benut u uw beschikbare vierkante meters optimaal.
 

Meer informatie over een entresolvloer ontwerpen


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een prijsindicatie of persoonlijk advies.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op