Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte
Entresolvloer projecten

Kennisbank

;

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Entresolvloer in Zwolle | Uitstekende kwaliteit

Zoekt u een entresolvloer voor uw bedrijfspand in Zwolle? Profielnorm installeert deze graag op uw locatie! Vergroot in korte tijd uw opslagruimte. Zo voorkomt u een dure verhuizing naar een ander bedrijfspand in Zwolle.
 

Vloeroppervlak verdubbelen, verdrie- of verviervoudigen


Met een entresolvloer verdubbelt of verdrievoudigt u het vloeroppervlak van uw showroom, loods of magazijn. De winst is afhankelijk van de hoogte van uw pand. Stel, u heeft een loods van 7 meter hoog (of meer), dan kunt u twee verdiepingen bouwen. Is uw magazijn minder dan 6 meter hoog? Dan is het slim om maximaal één entresolvloer te installeren.

Profielnorm maakt eigen entresolvloeren en begeleidt het proces van A tot Z. Niet alleen worden de elementen gefabriceerd in onze fabriek, onze eigen monteurs bouwen de entresolvloer ook voor u op in Zwolle. Daarom krijgt u een entresolvloer voor een scherpe prijs.
 

Entresolvloer in Zwolle


Als u een offerte aanvraagt via onze website, dan krijgt u zo snel mogelijk een prijsindicatie van een entresolvloer. Bent u hier tevreden over? Dan komt onze technisch onderlegde adviseur graag naar Zwolle om u te adviseren. Welke draagkracht is nodig? Welke accessoires mogen niet ontbreken? En hoe zit het met veiligheid? Op basis van dit gesprek kan de offerte iets hoger of lager uitvallen dan de prijsindicatie.
 

Sterkte en hoge kwaliteit gegarandeerd


Zodra we uw wensen kennen, gaan we uw entresolvloer uitwerken. Er wordt tevens een berekening (comform EURO CODE 3), waardoor u gegarandeerd een sterke en goede kwaliteit vloer krijgt.  Met de walsstraten in onze fabriek worden vervolgens de C+- en S+-profielen gemaakt. We beschikken over een moderne fabriek, waar we alle elementen van de verdiepingsvloer kunnen maken. 
 

Installatie op locatie


Onze monteurs komen daarna bij u langs in Zwolle om de vloer te monteren. Kosten besparen? U kunt er ook voor kiezen om de vloer zelf te monteren. Doorgaans merken we dat het effectiever is als u de montage uitbesteedt aan ons team, aangezien onze monteurs veel ervaring hebben met het vakkundig en snel opbouwen van diverse entresolvloeren.
 

De kosten van een entresolvloer


Een op maat gemaakte entresolvloer van Profielnorm kost vanaf €80,- euro per vierkante meter (exclusief btw). De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het draagvermogen en de accessoires, dit is een basis prijs. Klik op de onderstaande gele knop en bereken uw entresolvloer!


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op