Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Etagevloer | Kosten & voordelen op een rij

Een etagevloer - ook wel entresolvloer, tussenverdieping of verdiepingsvloer genoemd - is niets meer dan een extra verdieping in uw loods, magazijn of bedrijfspand. De etagevloer leent zich voor diverse doeleinden zoals: extra opslagruimte of uitbreidingsmogelijkheden voor extra kantoren of productielijnen. Profielnorm onderscheidt zich van de concurrentie door maatwerkoplossingen en een up-to-date, gecertificeerd productieproces.

Om het maximaal haalbare aan vierkante meters uit uw bedrijfspand te halen is een etagevloer de perfecte oplossing. Waar u normaal gesproken alleen gebruik maakt van de begane grond, kunt u met een, of meerdere, extra etages de ruimte optimaal benutten. Een etagevloer wordt gebruikt in diverse branches en sectoren. Door hun grote draagvermogen - tot wel 4000 kg per vierkante meter - zijn ze ook zeer geschikt voor zware belasting. Bovendien kan een tussenverdieping van Profielnorm een overspanning tot wel 18 meter overbruggen.
 

Dit zijn de voordelen van een etagevloer

 
  • Normaal gesproken is er voor het verdubbelen van de ruimte minstens een verbouwing of verhuizing nodig. Etagevloeren nemen dit obstakel weg. In relatief korte tijd is uw beschikbare ruimte ten minste verdubbeld, of zelfs verdriedubbeld. 
  • Een etagevloer verdient zichzelf binnen 1,5 jaar terug. Het is daardoor vaak een goedkopere oplossing dan nieuwbouw of verhuizen. 
  • De etagevloer wordt als bouwpakket bij u afgeleverd. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om hem zelf in elkaar te zetten of dit door ons ervaren montageteam te laten doen. Het voordeel van zo'n 'bouwpakket' is dat u, indien u de vloer niet meer nodig heeft, eenvoudig kunt demonteren en opslaan of verkopen. 
  • We kunnen ons voorstellen dat u niet direct een verdrievoudiging van uw beschikbare ruimte nodig heeft. Maar mocht dit in de toekomst wel het geval zijn, dan kunt u de vloer eenvoudig uitbreiden met een extra etage of accessoires.

Meer opslagruimte met een extra etagevloer van Profielnorm


Waarom een etagevloer van Profielnorm?


Een etagevloer van Profielnorm is van uitstekende kwaliteit. Doordat we alle onderdelen van de etagevloer in onze eigen fabriek maken kunnen we met zekerheid de beste kwaliteit garanderen. Het ontwerpen, maken en monteren van entresolvloeren is de belangrijkste kernactiviteit van Profielnorm. Alle vloeren zijn voorzien van het CE-label en we leveren altijd maatwerk.

Wilt u weten wat een etagevloer voor u kost? Gebruik dan onze calculator. In onze calculator kunt u heel specifiek uw wensen invullen waardoor we u een scherp prijsvoorstel kunnen doen.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op