Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte
Entresolvloer projecten

Kennisbank

;

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Etagevloer van Profielnorm

Een etagevloer, ook wel entresolvloer, tussenverdieping of verdiepingsvloer genoemd, is een extra verdieping die geplaatst kan worden in bijvoorbeeld uw loods, magazijn of bedrijfspand. De etagevloer leent zich voor diverse doeleinden zoals: extra opslagruimte of uitbreidingsmogelijkheden voor extra kantoren of productielijnen. Profielnorm onderscheidt zich van de concurrentie door maatwerkoplossingen. Daarnaast heeft Profielnorm het gehele proces in eigen hand hebben en een up-to-date gecertificeerd productieproces.

 

Haal het maximale uit uw bedrijfspand

Een etagevloer kan de perfecte oplossing zijn als u de ruimte in uw bedrijfspand maximaal wilt benutten. Waar u normaal gesproken alleen gebruik maakt van de begane grond, kunt u met een (of meerdere) extra etage(s) de ruimte optimaal indelen. Een etagevloer wordt gebruikt in diverse branches en sectoren. Door de mogelijkheid om te kiezen voor een groot draagvermogen, tot wel 4.000 kg per vierkante meter, zijn etagevloeren ook zeer geschikt voor zware belasting. Bovendien kan een etagevloer van Profielnorm een overspanning tot wel 18 meter overbruggen.

Etagevloer van Profielnorm
 

Dit zijn de voordelen van een etagevloer van Profielnorm

  • Normaal gesproken is er voor het verdubbelen van de ruimte minstens een verbouwing of verhuizing nodig. Etagevloeren zorgen ervoor dat dit niet meer nodig is. In relatief korte tijd kunt u uw beschikbare ruimte bijvoorbeeld verdubbelen, of zelfs verdrievoudigen
  • Een etagevloer verdient zichzelf gemiddeld in ongeveer 1,5 jaar terug. Het is daardoor vaak een goedkopere oplossing dan nieuwbouw of verhuizen. 
  • De etagevloer wordt als bouwpakket bij u afgeleverd. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de vloer zelf in elkaar te zetten of dit door ons ervaren montageteam te laten doen.
  • Wanneer u de etagevloer niet meer nodig heeft, kunt u de vloer eenvoudig demonteren en opslaan of verkopen. 
  • Bij Profielnorm kunt u de etagevloer altijd uitbreiden met een extra etage of accessoires. U kunt uw etagevloer zelfs uitbreiden naar drie of vier verdiepingen, uw bedrijfshal moet dan wel minimaal 10 meter hoog zijn.
Lees hier meer over de voordelen van Profielnorm.


Etagevloer met meerdere verdiepingen van Profielnorm


Waarom een etagevloer van Profielnorm?


Een etagevloer van Profielnorm is van uitstekende kwaliteit. Doordat we alle onderdelen van de etagevloer in onze eigen fabriek maken, kunnen we met zekerheid de beste kwaliteit garanderen. Profielnorm heeft het gehele proces, vanaf het ontwerpen tot en met de professionele montage, in eigen hand. Alle vloeren zijn voorzien van het CE-label en we leveren altijd maatwerk.
Wilt u weten wat een op maat gemaakte etagevloer voor u kost? Gebruik dan onze calculator. In onze calculator kunt u heel specifiek uw wensen invullen waardoor we u een scherp prijsvoorstel kunnen aanbieden.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op