Kies uw taal

direct offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Etagevloer plaatsen om extra ruimte te creëren in uw bedrijfs- of kantoorpand

De opslag- en/of werkruimte springt bijna uit zijn voegen. Uw bedrijf is toe aan uitbreiding. Een grotere loods of kantoorruimte kopen of huren is vaak erg prijzig. Bovendien moet u wellicht ver verhuizen van uw huidige locatie waar klanten, leveranciers en medewerkers zich ondertussen op vertrouwd terrein bevinden naar een minder handige of prettige locatie. Het is vele malen goedkoper en minder werk om te kiezen voor de plaatsing van een etagevloer in plaats van een verhuizing.
 

Etagevloer is zo geplaatst en goedkoper


Een verhuizing is veel duurder en kost meer tijd en energie dan het (laten) plaatsen van een etagevloer. U verdubbelt de beschikbare vierkante meters en er is geen complete verbouwing of nieuwbouw nodig. Voor het (tijdelijk) huren van een nieuwe loods betaalt u gemiddeld 40 tot 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter per jaar. Daar komen ook nog de verhuiskosten en kosten voor gas/water/licht bij. Een etagevloer van Profielnorm kost vanaf 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter. De aankoop is eenmalig, dus u zit niet vast aan maandelijkse of jaarlijkse vaste kosten. De terugverdientijd is ongeveer 1,5 jaar, soms zelfs nog minder.
 
 

Verhuizen 

Etagevloer 

Kosten 

40 tot 60 euro per vierkante meter per jaar

40 tot 100 euro per vierkante meter, eenmalig

Tijd

Ongeveer een week inclusief voorbereiding, reistijd, in- en uitpakken, etc.

 Gemiddeld één dag (zelf doen of laten doen)

Terugkerende kosten

Gas/water/licht, eenmalige verhuiskosten, etc.

Geen 

 

Uitbreiding is altijd mogelijk


Een etagevloer is (eventueel later) uit te breiden met bijvoorbeeld een trap, nog een extra verdieping of nog een paar meters extra vloeroppervlak. Nog een voordeel is dat etagevloeren verplaatst kunnen worden, omdat ze eenvoudig en snel te (de)monteren zijn. Als u de etagevloer om wat voor reden dan ook niet meer nodig heeft, dan kunt u deze bijvoorbeeld weer verkopen of als bouwpakket tijdelijk opslaan voor later gebruik. Deze gegevens maken de etagevloer tot een flexibel product.
 

Flexibel product met veel voordelen


Naast een flexibel product, een voordelige prijs, een snelle terugverdientijd, mogelijkheid tot uitbreiding en eenvoudige demontage zijn alle etagevloeren van Profielnorm voorzien van het CE-label en zijn daarmee van beproefde kwaliteit. Uitbreiding van uw bedrijfsoppervlak met een etagevloer vormt zo een voordelige en waardeverhogende investering. De precieze uitvoering is geheel conform uw wensen. Bovendien worden etagevloeren al in tal van toepassingen gebruikt, zoals in bedrijfsunits, dc’s, showrooms, industriehallen en veel meer.

Een etagevloer plaatsen door Profielnorm


Handig overzicht

Hieronder vindt u een handig puntsgewijs overzicht van de voordelen van een etagevloer. Zo ziet u in één blik waarom een dergelijke vloer een slimme en voordelige investering is:
  • Een etagevloer (vanaf 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter, eenmalige aanschaf) is voordeliger dan verhuizen (40 tot 60 euro (excl. BTW) per vierkante meter per jaar).
  • U verdient hem snel terug, gemiddeld binnen anderhalf jaar.
  • U heeft de mogelijkheid tot latere, extra uitbreiding.
  • Alle etagevloeren hebben een CE-label; goede kwaliteit dus.
  • Alle vloeren zijn eenvoudig en snel te (de)monteren.
  • U verhoogt de waarde van uw bedrijfsoppervlak.
  • Het is een uiterst flexibel product, omdat je hem (tijdelijk) op kunt slaan.
 

Profielnorm ontwerpt en produceert


Profielnorm heeft het volledige proces van ontwerp tot fabricage van de etagevloeren in eigen handen. We produceren vloeren met overspanningen tot 18 meter en een maximale belasting tot 4.000 kg per vierkante meter. U kunt met onze calculator gemakkelijk en snel de kosten voor uw etagevloer berekenen. Voer alle benodigde gegevens in en ontvang binnen twee minuten een prijsvoorstel.

Wilt u liever eerst persoonlijk advies of dat een van onze ervaren, gespecialiseerde medewerkers meekijkt? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op