Kies uw taal

Uw prijsvoorstel in slechts drie stappen

Vrijblijvende offerte

Entresolvloer projecten

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.

Gebruikte entresol kopen | Profielnorm geeft u advies

Een entresol kan een ideale oplossing zijn voor uw bedrijfspand. Dankzij een entresol creëert u in een relatief korte tijd veel extra ruimte voor uw bedrijf. Online zijn er veel mogelijkheden om een gebruikte entresol te kopen, maar is dat wel zo verstandig? Profielnorm geeft u graag advies over de aankoop van een entresol. Wij produceren al onze entresolvloeren geheel op maat, bij Profielnorm koopt u een nieuwe entresolvloer.
 

Nieuwe of gebruikte entresol kopen?


Een gebruikte entresol lijkt interessant ten opzichte van een nieuwe entresol kopen. Schijn bedriegt. Een entresol is een speciaal product en echt vakwerk. Op en rondom de entresol zullen uw collega’s of personeelsleden werken, daarom staat veiligheid voorop. Een gebruikte entresol is speciaal voor een ander bedrijf gemaakt en voldoet waarschijnlijk niet geheel aan uw wensen. Denk hierbij aan het gewenste draagvermogen van de entresol. Een nieuwe entresol van Profielnorm wordt geheel op maat en op basis van uw wensen en behoeften gemaakt.

Een gebruikte entresol of nieuwe entresol kopen? | Profielnorm
 

Voordelen van een gebruikte entresol


Een groot voordeel van een gebruikte entresol lijkt in eerste instantie waarschijnlijk de prijs. U zult online direct prijzen te zien krijgen van de desbetreffende vloer en kunt op basis daarvan uw beslissing nemen. Daarnaast is het mogelijk dat u uw entresol de volgende dag of dezelfde week nog op kunt halen. Dit terwijl de prijs van maatwerk en een nieuwe entresol net wat hoger zal liggen en er een levertijd op zit.
 

Voordelen van een nieuwe entresol


Een nieuwe entresol wordt geheel op maat voor u gemaakt. Wat is het gewenste draagvermogen van uw vloer? Wat zijn de gewenste overspanningen voor uw vloer? Waarvoor gaat u de vloer gebruiken? Wilt u een nieuwe verdieping of kiest u voor een entresol met meerdere verdiepingen? Onze adviseurs helpen u graag en voorzien u graag van een passend voorstel. De prijs van een nieuwe entresol zal uiteindelijk niet veel hoger liggen dan de prijs van een gebruikte entresol die helemaal voldoet aan uw wensen.
 

Het advies van Profielnorm


Wij verkopen geen gebruikte entresols, alleen nieuwe entresols. Ons advies zou dan ook zijn om te kiezen voor een nieuwe entresol. De entresol wordt helemaal voor uw bedrijfspand gemaakt en veiligheid staat voorop. U loopt zo geen gevaar dat er problemen zijn of de veiligheid niet helemaal op orde is. Wij helpen u graag met de aankoop van een gloednieuwe entresol.
 

Vraag online een offerte aan


Gebruik de onderstaande button om eenvoudig online een offerte aan te vragen. Wij maken voor u een vrijblijvend en persoonlijk voorstel. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons op nemen voor meer informatie. Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag verder!


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op