Kies uw taal

direct offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Aanvraag
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe entresolvloer.
Offerte
Entresolvloer projecten

Kennisbank

;

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Kantoor entresolvloer | Meer kantoorruimte voor uw bedrijf

Een entresolvloer van Profielnorm is een ideale manier om meer ruimte te creëren voor uw bedrijf. Wilt u de ruimte in uw bedrijfshal optimaal benutten en bijvoorbeeld het kantoorpersoneel meer binding geven met de fabriek? Dankzij een entresolvloer kunt u eenvoudig meer kantoorruimte creëren in uw bedrijfshal. Een kantoor entresolvloer is een snelle en eenvoudige oplossing.
 

Meer kantoorruimte in uw bedrijfspand


Heeft u voldoende ruimte in uw bedrijfspand, maar kunt u momenteel niet al de ruimte optimaal benutten? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om de hoogte van uw pand te gebruiken. Een ideale manier kan een entresolvloer van Profielnorm zijn. Een kantoor entresolvloer wordt gebouwd op basis van uw wensen en behoeften. De entresolvloeren zorgen voor meer ruimte in de hoogte. Zo kunt u kiezen voor een entresolvloer met 1 verdieping of een entresolvloer met meerdere verdiepingen. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de hoogte van uw pand.

Kantoor entresolvloer | Profielnorm
 

De prijs van een kantoor entresolvloer


De prijs van een kantoor entresolvloer is afhankelijk van uw wensen en behoeften. Wat is bijvoorbeeld het gewenste draagvermogen van de entresolvloer? Wilt u de coating nog in een specifieke kleur? Hoe groot wilt u dat de entresolvloer wordt? Allemaal vragen die van belang zijn voor het berekenen van de prijs van een kantoor entresolvloer. Uiteraard hoeft u deze vragen niet alleen te beantwoorden, onze professionals helpen u graag en denken graag met u mee. Om u toch een indicatie te geven: een nieuwe entresolvloer is te koop vanaf 80 euro per vierkante meter en exclusief BTW. Dit is de prijs voor een standaard vloer, die niet is voorzien van bijzonderheden.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden?


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een kantoor entresolvloer? Onze medewerkers helpen u graag verder. Samen zorgen we ervoor dat u de ruimte in uw bedrijfspand optimaal kunt gebruiken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wilt u graag eerst of direct een prijsvoorstel ontvangen op basis van uw wensen? Ook dat is mogelijk! Klik op de onderstaande button en vraag geheel vrijblijvend een prijsvoorstel aan voor uw kantoor entresolvloer.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op