Kies uw taal

direct offerte aanvragen

Kennisbank

Wilt u graag meer lezen over de producten, opties en mogelijkheden bij Profielnorm? In onze kennisbank vindt u veel extra informatie. Blader door de informatie heen en verdiep u alvast verder in de mogelijkheden.


Kosten verdiepingsvloer | Wat kost een verdiepingsvloer?

Een verdiepingsvloer is een ideale oplossing om de ruimte van uw bedrijfspand te vergroten. Met een verdiepingsvloer van Profielnorm kunt u de ruimte verdubbelen, verdriedubbelen en zelfs verviervoudigen. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de ruimte, maar een verdiepingsvloer is een waardevolle investering. Daarnaast is het prijstechnisch veel interessanter dan bijvoorbeeld aanbouwen of verhuizen naar een grotere locatie. Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de kosten van een verdiepingsvloer. Op deze pagina vindt u meer informatie over verdiepingsvloer kosten.
 

Benut uw ruimte optimaal


Dankzij een verdiepingsvloer kunt u de ruimte optimaal benutten. Voor een verdiepingsvloer worden verschillende termen gebruikt, denk aan een entresolvloer, een entresol, een tussenverdieping, een mezzanine en een tussenvloer. Een verdiepingsvloer kan worden gedefinieerd als een zelfdragende constructie die zich tussen het vloeroppervlak en het plafond bevindt. De vloer kan ook worden gebouwd tussen twee verdiepingen. De verdiepingsvloeren van Profielnorm zorgen ervoor dat u extra ruimte kunt creëren in uw huidige bedrijfspand.
 

De mogelijkheden zijn eindeloos voor uw verdiepingsvloer


De verdiepingsvloeren van Profielnorm zijn maatwerkoplossingen. Wij gaan graag met u in gesprek om te ontdekken wat uw wensen en behoeften zijn. Op basis van deze informatie maken gaan wij voor u aan de slag en komen wij met een passend voorstel. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren de verdiepingsvloeren geheel op maat. Profielnorm verzorgt de door u gewenste entresolvloer van persoonlijk advies en ontwerp tot en met professionele montage. U kiest zelf of u bijvoorbeeld een verdiepingsvloer met meerdere verdiepingen wilt, welke accessoires u wilt toevoegen en of u de verdiepingsvloer in een bepaalde RAL-kleur wilt. Ontdek de vele mogelijkheden!
 

Kosten verdiepingsvloer


We begrijpen dat u benieuwd bent naar de kosten van een nieuwe verdiepingsvloer. De kosten van een verdiepingsvloer zijn afhankelijk van uw wensen. Wij kunnen u niet een kant-en-klare prijs geven door het maatwerk. Wel kunnen we u vertellen dat de kosten van een verdiepingsvloer beginnen bij €60,00 euro per vierkante meter, exclusief btw, liggen. U kunt bij ons gemakkelijk online een offerte aanvragen: u ontvangt binnen 2 minuten een prijsvoorstel.

Kosten verdiepingsvloer | Profielnorm

Een groot voordeel ten opzichte van verhuizen


Een groot voordeel is dat u de kosten voor een verdiepingsvloer in uw bedrijfshal slechts een keer uit hoeft te geven. U betaalt voor de vloer en heeft verder geen bijkomende kosten. Daarnaast kunt u er ook altijd voor kiezen om de verdiepingsvloer op een later moment nog uit te breiden. De terugverdientijd is gemiddeld 1,5 jaar. Indien u kiest voor verhuizen heeft u allerlei andere bijkomende kosten. U heeft onder andere de kosten van het nieuwe pand, de kosten voor het verhuizen en maandelijks hogere kosten voor gas/water/licht omdat u beschikt over een groter bedrijfspand.
 

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen


Bent u enthousiast en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze professionals staan voor u klaar om u te helpen. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct online een offerte aan via de onderstaande button.


OFFERTE AANVRAGEN

Certificering

NEN-EN 1090 en ISO 3834

Duurzaamheid

MVO & Circulair bouwen

Offerte aanvraag

Vraag in 3 stappen online aan

+31 (0)166 60 10 70

Neem direct contact met ons op